La Redoute sarbatoreste 5 ani de stil si moda pariziana prin reduceri speciale

La Redoute este atat un exemplu de integritate de business cat si de inovatie. Cei peste 176 de ani de traditie in moda si stil consacra aceasta marca, in continuare, ca un trend-setter pentru imbracaminte, accesorii, dar si pantofi si incaltaminte pentru barbati. Din cele peste 5000 de modele lansate in fiecare sezon, o parte importanta se adreseaza barbatilor aducand ceva din moda pariziana in peste 23 de tari din lume, in care peste 13 milioane de oameni asteapta noutatile La Redoute in fiecare sezon.

La Redoute este cel mai cunoscut brand din domeniul modei online din Franta si s-a bucurat de un real succes si la noi in tara datorita produselor de foarte buna calitate, din tesaturi fine, designul modernist si uneori vintage si livrarilor in orice colt al tarii in cel mult o saptamana. La Redoute a fost printre primele magazine online care au garantat returul pentru o perioada de 10 zile, astfel incat a devenit mult mai usor sa comanzi si sa probezi acasa in loc sa petreci timp prin magazine.

Compania isi concepe si produce propriile colectii cu ajutorul a numerosi experti in moda si croitorie, stilisti si designeri precum Rena Dumas, Tom Dixon, Philippe Starck sau Jean-Charles de Castelbajac. De asemenea, pe site-ul La Redoute poti gasi deseori colectii realizate exclusiv pentru aceasta marca precum Karl Lagerfeld, Vanessa Bruno, Yves Saint Laurent sau Jean Paul Gaultier. Toate acestea sunt de 5 ani accesibile si in Romania prin catalogul La Redoute si mai ales online prin intermediul site-ului.

La 5 ani de la inceperea activitatii pe piata din Romania, La Redoute pregateste cadouri pentru clientii locali. Aniversarea este marcata cu livrarea gratuita pentru fiecare comanda, dar si un discount de 50% pentru al treilea produs cumparat. Al 5-lea produs cumparat este oferit cadou de La Redoute astfel ca toamna aceasta este momentul potrivit sa iti reinnoiesti garderoba si sa vezi ce mai este in trend. Poti sa iti comanzi jachete, bluze, tricouri ori sacouri chic, stylish, smart sau sofisticate, care sa iti reflecte personalitatea. Nu uita sa te abonezi si la newsletter pentru a primi un voucher de 30 de lei pe care poti sa il folosesti la prima ta comanda. Si, de ce nu, poti incepe sa bifezi lista de cadouri pentru luna decembrie pe LaRedoute.ro.

Powered by SEO monitor