La Redoute Mode la Franaise lanseaz catalogul PrimvarVar 2011




 

Colour Splash, look-ul vedetă al acestui sezon, care ÅŸi-a câÅŸtigat pe bună dreptate locul pe coperta catalogului La Redoute, reprezintă o explozie de culori în fiecare Å£inută! Până ÅŸi accesoriile, precum sandalele, curelele sau eÅŸarfele îmbină o multitudine de nuanÅ£e. Albastru, galben, mov, turcoaz ÅŸi lila sunt numai câteva dintre culorile care se regăsesc în Å£inutele ce aparÅ£in tendinÅ£ei numită sugestiv Colour Splash.

 

 Urban Minimalistic reprezintă curentul vestimentar care a apărut datorită necesităţii femeilor active de a emana eleganţă prin Å£inutele lor dar în acelaÅŸi timp de a se simÅ£i confortabil în acestea. Urban Minimalistic înseamnă linii care cuceresc prin simplitate, non culori ÅŸi nuanÅ£e pastelate însoÅ£ite de accesorii discrete care întregesc Å£inutele.

 

 City Safari se defineÅŸte prin nuanÅ£e de  kaki, bej, maro ÅŸi imprieuri cu forme inedite. Piesele de rezistenţă sunt sandalele romane care, purtate pe timp de zi cu o rochie vaporoasă, vor crea un look citadin ce nu va trece neobservat. Iar pentru a adăuga un aer de feminitate Å£inutelor safari, sandalele cu toc de lemn sunt un must wear.

 

 Romantic Vintage sau Å£inute cu patina timpului, mereu actuale. Åži în acest sezon, designerii La Redoute au făcut o incursiune în trecut pentru a aduce în prezent croieli care emană o feminitate aparte. Aerul romantic ale acestui tip de Å£inute este dat de imprimeurile florale în culori calde.

 

 În plus faţă de moda feminină, noul catalog La Redoute primăvară – vară 2011 prezintă cele mai noi tendinÅ£e în materie de modă pentru bărbaÅ£i, copii ÅŸi decoraÅ£iuni pentru casă.

 

 Catalogul La Redoute primăvară – vară 2011 este disponibil în magazinele de presă din centrele comerciale, dar poate fi comandat ÅŸi gratuit pe site-ul: www.laredoute.ro sau telefonic la 021.321.55.22.

 

 

 

 Despre La Redoute

 

 Specialist în prêt-à-porter ÅŸi decoraÅ£iuni, La Redoute este pe primul loc în topul magazinelor virtuale de îmbrăcăminte ÅŸi decoraÅ£iuni din FranÅ£a. La Redoute este prezent în peste 20 de ţări ÅŸi oferă celor 18 milioane de clienÅ£i mai multe canale de vânzare: cataloage, magazine ÅŸi Internet.

 

La Redoute a intrat în România în anul 2008 prin deschiderea magazinului virtual www.laredoute.ro

 

 

colectia primavara vara trenduri 2011 noua colectie tinute primavara 2011 La Redoute