Kurtmann iti aduce peste 5000 de modele de haine de firma la preturi mici

Lansat in 2008, magazinul online Kurtmann a pornit oferind tinerilor din Romania produse ale marcilor precum Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull&Bear la preturi cu pana la 70% mai mici decat in magazine. Acelasi trend de a oferi articole vestimentare la preturi mai mici este continuat de Kurtmann cu cele peste 5000 de produse acum disponibile in oferta sa.

In magazinul online poti gasi rochii Bershka, Zara sau Pull&Bear, dar si rochii Kurtmann ale celor mai dinamice si apreciate marci din lume sau ale unor designeri autohtoni. Kurtmann iti permite sa iti reinnoiesti garderoba mai des chiar daca ai un buget mai mic pentru asta. Gasesti o varietate de marci precum Lefties, Mango, Pieces, Pimkie, Piazza Italia, Vila, Stradivarius precum si o varietate extraordinara de produse precum bluze, camasi, accesorii, fuste, incaltaminte, jachete, pantaloni, rochii sau tricouri, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Kurtmann s-a extins in ultima perioada prin magazine online si in Ungaria si Slovacia, deschizand din toamna 2012 si doua magazine de prezentare in Bucuresti, unul pe soseaua Virtutii 1C, iar celalalt pe Bd-ul Nicolae Balcescu 33, in care vei gasi aceleasi produse de inalta calitate la preturi exceptionale.

Atentia magazinului online Kurtmann este concentrata pe satisfactia clientilor. Reducerile, lichidarile de stoc atractive si diversele oferte sunt frecvente pe www.kurtmann.ro, iar magazinul ofera servicii flexibile si conditii de comanda, livrare si retur extrem de avantajoase si confortabile.

La Kurtmann primesti livrare gratuita pentru toate comenzile in valoare de peste 190 de lei. In plus, orice comanda este livrata in timp util prin curier rapid, si poti plati usor in sistem ramburs. Orice produs comandat poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare si vei primi un cupon valoric, contravaloarea produsului comandat sau un alt produs pe care il doresti din colectia Kurtmann. Toate produsele afisate pe site sunt in stoc, iar magazinul pune la dispozitia clientilor fiecare produs in aproape toate marimile.

Kurtmann este alegerea perfecta pentru o sesiune de shopping avantajoasa prin care poti sa iti inlocuiesti garderoba cu produse de marca achizitionate la preturi mai mici decat in magazine.

Powered by SEOmonitor