Komoder aduce in Romania fotolii cu masaj si fotolii terapeutice

Komoder a lansat in Romania o gama foarte variata de fotolii cu masaj si scaune cu masaj japoneze INADA, care reprezinta o alternativa sanatoasa si mult mai relaxanta la fotoliile standard. Gama de fotolii include modele cu preturi incepand de la 1.000 de euro, pana la modele care ofera masaj complet, reflexoterapie, masaj pentru gambe, pentru zona lombara si sezut, masaj pentru spate, cervical, pentru brate, umeri si gat.
Aceste fotolii sunt recunoscute international de Federatia Mondiala de Chiropractica si pot rezolva probleme medicale precum durerile cervicale sau de spate, pot ameliora migrenele si problemele de somn, problemele cu circulatia periferica sau pot reduce stresul si problemele cu tensiunea. Urmand un program de masaj puteti îmbunatati circulatia sangelui si cea limfatica, dand o stare de bine si ducand la o stare de sanatate pentru corpul dumneavoastra.
Komoder vine in intampinarea clientilor cu servicii de consultanta specializata. Puteti afla ce produs se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, ce probleme medicale pot fi rezolvate prin masaj si care sunt cele mai recomandate produse pentru relaxare sau recuperare.
Fotoliile comercializate de catre Komoder sunt foarte usor de utilizat, sunt insotite de un manual detaliat in limba romana iar transportul este gratuit orice client. Fiecare scaun sau fotoliu cu masaj este asigurat de o garantie de 2 sau 3 ani si postgarantie de pana la 5 ani.
Fotoliile pot fi folosite si ca simple locuri de relaxare si poate deveni repede un terapeut priceput pentru toata familia, tinând cont de faptul ca exista si fotolii de masaj cu programe speciale pentru tineri si copii. Majoritatea produselor comercializata de Komoder sunt pe stoc în tara si pot fi testate in showroom-ul din Cluj Napoca. Fotoliile de acest gen pot fi folosite de oricine, fiind pana acum achizitionante de atleti, persoane cu dureri de spate, persoane foarte ocupate sau pur si simplu de cei care doresc cateva minute de relaxare in confortul casei lor.
Komoder este o companie romaneasca care importa si comercializeaza fotolii de masaj INADA, PANASONIC, SANYO, HUMANTOUCH si are deja sute de clienti multumiti printe care si centre SPA, centre de recreere sau sali de sport.
Powered by SEO monitor