Imperial White - locul unde gasesti gresie si faianta in tendintele anului

Poate cand e vorba de finisajele casei stam cel mai mult sa ne decidem ce vrem. Asta pentru ca acestea nu le mai schimbi prea curand, poate chiar niciodata. Iti doresti sa faci alegerile ideale inca de la inceput, iar gresia si faianta trebuie alese astfel incat sa fie la moda chiar daca trec ani buni peste ele. Problema intervine atunci cand locuiesti intr-un oras mic si nu prea ai multe magazine de nisa. Optiunile iti sunt limitate si nici nu ai vrea sa te multumesti cu orice pe peretii si podeaua casei tale. Alteori unele magazine au niste preturi exagerat de piperate si tu ai un buget in care sa te incadrezi. Daca iti doresti varietate, calitate, modele in tendintele actuale de design interior, dar si preturi accesibile, atunci magazinul online Imperial White este alegerea ideala.

Ce optiuni poti gasi aici

Printre preferatele acestui an si probabil si ai urmatorilor este gresia stil parchet. Multi oameni nu-si doresc sa renunte la aspectul de lemn al podelei, dar mai stiu si ca parchetul este pretentios. Trebuie spalat cu solutii speciale, se poate zgaria rapid, se umfla daca se infiltreaza apa si daca nu e montat corespunzator are toate sansele sa scartaie in timp, ceea ce este deranjant cand mergi prin casa. Asadar, solutia inovatoare este gresia stil parchet. Gresia este mult mai trainica, mai rezistenta, poate fi spalata cu orice produs cu usurinta si nici nu isi modifica forma sau aspectul. La Imperial White regasesti o varietate de gresie stil parchet, in diferite modele si nuante, iar toate produsele lor ceramice sunt aduse din Spania.

De asemenea aici mai gasesti si faianta deco, ideala pentru un perete de accent in baie sau intre piesele de mobilier din bucatarie, faianta in relief si decoruri de tip mozaic. Placile ceramice decorative ce au diverse modele pe ele pot fi montate ca un puzzle, obtinandu-se o simetrie si continuitate perfecta a design-ului, dar in acest an se poarta si placile asezate dezordonat sau din diferite seturi, pentru un mai mare impact vizual.

Tot aici poti gasi si materialele de constructii speciale pentru montarea placilor ceramice. Acceseaza site-ul imperial-white.ro pentru a vizualiza catalogul lor cu gresie si faianta moderne si de calitate superioara.

 

Contact:

+40 733893399

info@imperial-white.ro