Impachetari pentru un corp perfect la Simone Beauty Center

Odata cu venirea primaverii, salonul Simone Beauty Center va propune 6 variante de impachetari ca parte a programului de infrumusetare ce va aduce silueta perfecta pentru vara. Printre beneficiile impachetarilor se numara: slabirea, detoxifierea si hidratarea organismului, diminuarea retentiei de apa, activarea circulatiei si reducerea celulitei.



Cellu-Slim este un tratament corporal intensiv, pentru persoanele care isi doresc rezultate vizibile intr-un timp scurt. Prin aceasta procedura, corpul se tonifica si se remineralizeaza, fiind favorizata circulatia sangelui.



Bio-Firm este un tratament cu alge marine, care produce efecte vizibile de la prima sedinta. Musculatura flasca se tonifiaza rapid datorita efectului-soc al algelor.



Bio-Slim are ca scop reducerea greutatii si a dimensiunilor corpului, fiind un tratament bifazic. Are un efect detoxifiant, imbunatateste aspectul pielii si ii reda fermitatea.



Fast-Slim este un tratament cu impachetari la rece care duce la pierderi in greutate si reduceri ale circumferintei soldurilor cu pana la 2cm chiar dupa prima sedinta. Se poate urma un tratament soc de 10 sedinte pentru slabire intensa.



Thermo-Slim este o un tratament anticelulitic bazat pe masaj, care are rolul de a reduce nivelul tesutului adipos si de a detoxifia organismul prin transpiratie. Circulatia sangelui este imbunatatita, ceea ce duce la eliminarea tesutului adipos in exces.



Breast-Slim este un pachet de 10 sedinte menite sa redea fermitatea sanilor. Acest tratament Bruno Vassari regenereaza pielea sanilor, afectata de varsta, modificarea greutatii corporale sau sarcina.



Produsele Bruno Vassari, utilizate frecvent in salonul Simone Beauty Center, sunt apreciate de specialisti la nivel international si contin elemente naturale active, selectionate pentru cele mai bune rezultate. Special pentru a combate celulita, printre ingredientele folosite se numara extract de Gingko Biloba, extract de alge marine Laminaria si extract de Manteca de Karite.



Simone Beauty Center este un salon aflat la cateva minute de centrul Bucurestiului si ofera atentie  deosebita fiecarei cliente, pentru ca aceasta sa se simta ca acasa. Tratamentele cu impachetari anticelulitice pot fi completate cu alte proceduri oferite de echipa noastra, cum ar fi masajul anticelulitic si de relaxare, epilarea definitiva, drenajul limfatic, rejuvenarea faciala cu IPL, terapiile faciale (mezoterapie virtuala sau microdermabraziune), bronzare organica si cu henna  sau masaj cu bambus. In functie de rezultatele dorite, Simone Beauty Center ofera pachete de tratament combinate la preturi accesibile.



Powered by SEO monitor