Idei de scari interioare placate cu lemn de pe dippanels.ro

Dorinta de a alcatui un interior elegant, modern, definit de bun gust este acum satisfacuta prin scari interiore placate cu lemne, in numeroase idei. Disponibile pe dippanels.ro, loc in care cei interesati gasesc solutii variate pentru scarile de interior, acestea reusesc sa aduca plusul dorit in infrumusetarea caminului.

Iata care sunt cateva dintre optiunile preferate la ora actuala, spre care cei interesati se pot orienta in amenajarea unor scari de interior durabile si estetice totodata.

Autentic, natural – placarea scarilor interioare cu trepte din lemn cu aspect autentic este mai mult decat deosebita. Mai ales cei care doresc sa pastreze un imobil istoric se pot inspira dintr-un astfel de concept. Au posibilitatea de a readuce la viata acel aspect rafinat si impunator al unor scari regale. Specialistii www.dippanels.ro trateaza treptele Vintage cu un ulei special, in ideea de a mentine textura naturala a lemnului masiv si de asemenea aspectul specific.

Designul contemporan – se numara printre acele proiecte de succes pe care echipa Dippanels le realizeaza. Se utilizeaza in acest sens trepte din lemn de fag. Asigura o calitate inalta, sunt practice si prezinta detaliul definitoriu al stilului contemporan. Completarea cu o balustrada de sticla, spre exemplu,  este o ideea geniala. Ofera sustinere elementele metalice care de asemenea completeaza un aspect modern.

Lemn masiv in ton intunecat – unii sunt in cautarea unui detaliu care sa ii ajute sa produca o schimbare majora in designul interior. In acest sens, o diferenta brusca in tonul treptelor interioare poate fi rezolvarea de care au nevoie. Modelele de scari cu lazuri de culoare inchisa sunt geniale si dorite de un public tot mai larg. Recomandarea www.dippanels.ro este de a completa imaginea cu balustri cu forme liniare. Este totodata si modul in care proiectul dobandeste robustete.

Simplitatea – este si categoria celor care prefera sa ramana la simplitate, la clasic, dar totodata la elegant. In acest sens, exista propuneri de tehnici de design interesante tot pe site-ul mentionat. Cu ajutorul unor tehnici de contrast profesionale, aspectul final asigurat treptelor este unul remarcabil.

Astfel de proiecte de trepte interioare propun publicului interesat specialistii Dippanels.ro. Mai multe idei de trepte sunt disponibile pentru doritori, in sectiunea special dedicata.

 

 

dippanels.ro