Hilmi Medical Center ofera reduceri de 20% la serviciile medicale pentru studenti

Esti student? Hilmi Medical Center, una din cele mai populare clinici private din Bucuresti, iti ofera discount de 20% la toate serviciile oferite. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu legitimatia sau carnetul de student de luni pana vineri la centrul medical Hilmi intre orele 08:00 si 20:00 si vei putea beneficia de aceasta oferta si de servicii profesionale, medici cu referinte excelente si cele mai bune echipamente medicale de investigatie.

Prin aceasta reducere poti beneficia de consultatii si investigatii la una dintre specialitatile disponibile in cadrul clinicii: ORL, dermatologoie, obstretica/ginecologie, dermato-cosmetica, ecografie, urologie, stomatologie, psihologie sau endocrinologie.

Centrul medical Hilmi este situat aproape de Piata Victoriei, la doar cateva minute de metrou si este accesibil de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00 si sambata intre orele 09:00 si 17:00. Iti poti face o programare in prealabil atunci cand doresti.

Hilmi Medical Center iti ofera numeroase avantaje precum accesul facil la un sistem modern de programari si servicii medicale, investigatii exacte efectuate cu aparatura de performanta, servicii medicale sub forma de abonamente si chiar si acoperire nationala in peste 100 de clinici partenere. Prin cele 12 cabinete, Hilmi Medical Center ofera servicii de top in 10 de specialitati.

Printre serviciile centrului medical se numara si cele de dermato-cosmetica prin care se pot rezolva un numar mare de probleme ale tenului sau afectiuni dermatologice care pornesc din organism, dar si tratamente de curatare a tenului. Poti beneficia de servicii de stomatologie profesionale in care poti avea incredere, dar si de multe alte servicii la preturi mai mult decat acceptabile.

Beneficiaza de discount-ul de 20% oferit studentilor pentru a avea grija de sanatatea ta, pentru a obtine un ten mai fin si mai placut sau a rezolva problemele medicale urgente. La numarul 031 9102 vei gasi intotdeauna un specialist gata sa te ajute. Poti face o programare in numai 3 minute. Te asteptam la Hilmi Medical Center.

Powered by SEOmonitor