Hilmi Medical Center ofera 20% reducere la orice peeling chimic

In luna noiembrie, Hilmi Medical Center  una din cele mai noi si profesionale clinici medicale din Bucuresti, ofera o reducere de 20% la orice peeling chimic, realizat in incinta clinicii. Peelingul chimic ajuta la indepartarea straturilor superficiale ale piellii si asigura regenerarea acesteia. Prin aceasta procedura se poate obtine, in scurt timp, un ten fin si sanatos.

Peelingul chimic se realizeaza folosind acid salicilic si acid glicolic si este un tratament personalizat fiecarei cliente in parte. Inaintea tratamentului fiecare clienta va fi examinata de catre medicul dermatolog pentru a se stabili concentratiile de acid necesare in functie de tenul fiecarei paciente.

Peelingul chimic este o forma eficienta de tratate a acneei, a cicatricilor postacnee, a melasmei,  a ridurilor fine sau a hiperpigmentarii postinflamatorii. Este un tratament de care poate beneficia orice persoana, cu orice tip de ten. Prin aceasta procedura se pot elimina probleme precum petele de varsta, pistruile, hiperpigmentarile si se obtine piele mai ferma cu o culoare si textura clara. Practic, aceasta procedura intinereste in doar 20 de minute, atat cat dureaza o sedinta de peeling. 

Peelingul chimic este o procedura sigura, care nu prezinta riscuri si care, pentru a duce la un rezultat mult mai vizibil, trebuie repetata de aproximativ 4 ori la intervale de 3-4 saptamani, dar chiar si o singura sedinta de peeling aduce rezultate vizibile si importante, intinerind pielea si dandu-i elasticitatea si fermitatea pielii unui bebelus. 

Hilmi Medical Center este un centru medical cu medici specialisti de renume si servicii excelente oferite la costuri rezonabile. Hilmi Medical Center ofera o larga varietate de specialitati medicale intr-un centru cu o suprafata de 600 de mp si 12 cabinete medicale. Pacientii Hilmi beneficiaza de servicii medicale sub forma de abonamente, investigatii efectuate cu cea mai noua aparatura, un sistem modern de acces la servicii medicale si acoperire nationala in peste 100 de clinici partenere. 

Powered by SEOmonitor