GV Beauty Store - mobilier la comanda pentru saloanele de beauty

GV Beauty Store este un magazin online care dispune de mobilier si aparatura pentru coafor, manichiura, cosmetica si alte servicii din sfera hair and beauty. Este un magazin de incredere de unde clientii interesati pot comanda mobilier chiar si la comanda. Au sediul in Bucuresti, dar pot trimite oriunde in tara comenzile, astfel incat oricine sa poate beneficia de mobilier calitativ, aspectuos si la preturi accesibile.

 

Atat aspectul, cat si utilitatea conteaza foarte mult la produsele dintr-un salon. De la scaun, la scafa, la postul de lucru si chiar banca de asteptare, toate trebuie sa se completeze armonios din toate punctele de vedere. De aceste lucruri puteti avea parte prin prisma produselor de la Mobilier Aparatura Coafor.

 

Mobilier la comanda in functie de cerintele clientilor

 

 

Pe site sunt disponibile specificatii pentru fiecare obiect de mobilier. Sunt disponibile diverse modele, dar care pot fi modificate din punctul de vedere a dimensiunilor, culorilor si numarului de locuri. Daca aveti nevoie de un post de lucru pentru coafor, puteti alege modelul de la acest magazin online. In imaginea de prezentare acesta are doua locuri disponibile, dar in functie de client si de necesitatile acestuia poate fi realizat astfel incat sa dispuna de mai multe sau chiar mai putine locuri.

 

Chiar si dimensiunile pot fi stabilite, astfel incat sa se potriveasca perfect in salonul in care vine montat. Clientii pot alege chiar si modelele dorite pentru baza scaunelor, datorita acestui serviciu de realizare a acestora pe comanda. De asemenea, se poate opta si pentru aplicarea becurilor LED. In functie de necesitati si spatiu, fiecare salon poate fi inconjurat de mobilier si alte articole de calitate superioara de la GV Beauty Store. In acest fel incanta clientii cu aspectul lor deosebit si faciliteaza stilistilor munca.

 

Unele posturi de lucru se potrivesc perfect cu unele modele de scaune pentru coafor, astfel incat sa fie un set complet. Puteti accesa site-ul pentru a descoperi modelul potrivit in functie de stilul pentru care ati optat in salon.

 

Contact:

vanzari@mobilier-aparatura-coafor.ro

contact@mobilier-aparatura-coafor.ro

 

+40 753 331 922