Goldpark - inchiriere sau achizitionare de spatii comerciale

Fiecare afacere sau intreprindere are nevoie de un spatiu in care se desfasoara activitatea sau se ofera serviciile de care dispune. Antreprenorii trebuie sa aiba mare grija cum aleg acest spatiu, deoarece poate face diferenta dintre o afacere in continua dezvoltare sau una care se afla pe marginea prapastiei spre faliment.

Goldpark este agentia de imobiliare care are in portofoliu o gama larga de posibile locatii potrivite pentru diverse intreprinderi. Acestea se afla in Cluj sau in imprejurimi si sunt spatii noi sau reconditionate, care respecta normele in vigoare referitoare la siguranta celor care se afla in incapere. 

Inchiriere sau achizitionare? Care este alegerea potrivita

Oricare dintre aceste variante este potrivita daca se pliaza pe necesitati. Pentru cei care se afla la inceput de drum, pot opta sa inchirieze pentru o anumita perioada in care vad in ce directie se indreapta profitul. Daca afacerea prospera inca din primele luni, varianta de a achizitiona un spatiu este cea potrivita.

Cand vine vorba despre inchirieri si vanzari de spatii pe Goldpark.ro, acestia au disponibile variante diverse, cu mai multi sau mai putini metri patrati. Unele spatii se afla la periferie, altele in centru. Toate aceste alegeri trebuie facute in functie de nisa pe care activeaza firma. Acestia au pe site o gama larga de spatii disponibile si fiecare client care apeleaza la ei are parte de optiuni care se pliaza pe dorinte si necesitati.

Fiecarei persoane ii sunt prezentate atat avantajele cat si dezavantajele locatiilor, astfel incat alegerea sa fie una cat se poate de corect facuta si fara surprize neplacute pe parcurs. Pentru persoanele care vor sa cumpere o cladire sau un spatiu pe firma, acestia au o parte de anumite avantaje. Unele dintre acestea sunt anumite taxe sau TVA-uri de care sunt scutiti, deoarece platesc deja la stat partea aferenta de bani.

Locatiile arata foarte bine, astfel incat investitiile facute in urma achizitionarii nu trebuie sa fie foarte mari. Fiecare client spune care sunt criteriile in urma carora vrea sa isi aleaga spatiul comercial si echipa ii prezinta variantele, astfel incat clientul economiseste timp pretios. Toate aceste aspecte sunt lucruri importante atunci cand vrei sa deschizi o afacere intr-un anumit loc si trebuie sa fii atent la toate aspectele. Echipa Gold Park te poate ajuta sa faci o alegere de care sa fii multumit.

Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul sau trimite un e-mail la adresa office@goldpark.ro.

Goldpark.ro