Glittio.ro – Shopping online pentru moda offline

Glittio este un magazin de haine ideal pentru shoppingul online pentru toate gusturile, pentru femei, barbati si copii!

Ca magazin online, Glittio.ro trebuie sa isi aleaga cu o grija sporita partenerii si produsele pe care le pune spre vanzare, pentru a castiga increderea clientilor sai. Avantajele sunt multiple atunci cand se fac cumparaturi online: in primul rand, se castiga timpul pierdut pe drum, in al doilea rand, exista certitudinea ca nu a mai probat nimeni produsele pe care clientul le adauga in cosul de cumparaturi, iar in al treilea rand produsele sunt intotdeauna asezate in ordine.;

Pentru a se asigura de multumirea clientilor sai, Glittio ofera transport gratuit pentru orice comanda de peste 80 de lei, iar livrarea se face in maximum 24 de ore. Timp de 30 de zile, produsele pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in cazul in care masurile nu sunt potrivite destinatarului, iar banii sunt inapoiati clientului in 2 zile in cazul returnarii de produse. Pentru a evita problemele, este oferita consultanta pentru alegerea produselor si a marimilor potrivite.

Glittio.ro tine pasul cu moda si se asigura ca si clientii sai gasesc cele mai potrivite produse personalitatii si stilului lor, fiind inscrise in trend. Produsele de pe rafturile virtuale ale magazinului se potrivesc oricarui stil vestimentar: elegant, casual, office sau sport. Pe langa rochii elegante, tricouri, camasi din bumbac, geci, pantaloni si lenjerie intima, in acest magazin online se gasesc si pijamale, lenjerie modelatoare si costume de baie.

Cu o gama atat de variata de produse provenite de la furnizori de top, Glittio.ro ofera si cateva idei pentru cadouri, simplificand dilemele adiacente alegerii unui cadou pentru cei dragi.

In plus, Glittio.ro nu rateaza nicio ocazie pentru a oferi preturi reduse clientilor sai. De exemplu, aceasta perioada este ideala pentru preturi reduse la costumele de baie si reduceri la rochiile de vara, insa promotiile se aplica si pentru gama de lenjerie modelatoare si pentru diverse produse barbatesti.

De asemenea, Glittio.ro isi mentine intotdeauna un aer de prospetime cu ajutorul produselor noi, dar si cu parteneriate cu furnizori noi. Cel mai nou parteneriat este cu brandul Trisa din Elvetia, un brand cu o istorie de 125 de ani, iar produsele conexe sunt incluse in noua categorie Glittio.ro: Sanatate si Frumusete.

Despre Glittio.ro

Glittio.ro este un magazin online cu haine femei, haine barbati si haine copii. Beneficiind de furnizori exclusivi, Glittio ofera o gama larga de produse, innoita in mod periodic, incluzand atat articole vestimentare, cat si accesorii si incaltaminte.

Powered by SEOmonitor