Glittio lanseaza colectii complete de haine de calitate pentru parinti si copii

Pentru ca timpul petrecut cu familia nu este niciodata indeajuns, Glittio te ajuta sa faci shopping online alaturi de cei dragi si sa alegi din sutele de colectii complete de haine pentru barbati, femei si copii. Accesand o singura platforma intuitiva poti comanda online haine de calitate pentru toata familia si vei economisi timp pretios si bani.

Cumparaturile se pot realiza rapid si poti face plata prin card, virament bancar sau ramburs si stii exact cand o sa primesti ce ai comandat. Dupa finalizarea comenzii vei primi un numar de AWB, un cod ce iti permite sa urmaresti situatia pachetului pana la livrare, dar informatii primesti si din partea magazinului. Produsele comandate le primesti in 24 de ore si ai la dispozitie 30 de zile pentru a proba hainele comandate pentru ca le poti returna sau schimba oricand in acest interval. Iar pentru comenzile de peste 80 de lei transportul este gratuit.

Pe Glittio gasesti haine de inalta calitate pentru orice eveniment. Vei putea sa iti alegi jachete de dama moderne, o rochie eleganta de seara sau o camasa 100% bumbac pentru partenerul de viata. Glittio vine si cu o gama larga de accesorii sau lenjerii modelatoare. „Am lansat magazinul online Glittio pentru a oferi o alternativa comoda si avantajoasa drumurilor obositoare pana in mall. Astfel oricine poate sa aleaga modelul preferat dintre miile de modele prezentate pe site-ul nostru si sa comande rapid.” a declarat administratorul magazinului online.

Glittio ofera o gama extrem de larga de produse pentru barbati, femei si copii, majoritatea aflate pe stoc si gata de livrat la pachet cu servicii excelente si o experienta completa de cumparaturi online. La Glittio gasesti marci foarte cunoscute si apreciate precum Calvin Klein, dar si marci de calitate cu preturi accesibile precum Repablo, Happy People, Body Effect sau Bonetti Tailor cu o traditie din 1947, producator Italian de camasi barbatesti 100% bumbac, care merg foarte bine accesorizate cu noile colectii de cravat Chattier sau Angelo di Monti. Daca ai intrebari pentru oricare din produsele expuse pe site poti vorbi cu unul din reprezentatii site-ului la telefon sau prin servicul de instant messenger. Gasesti oricand pe cineva dornic sa te ajute si sa iti dea raspunsuri.

Poti sa intri pe Glittio si pentru a alege un cadou potrivit pentru un sarbatorit fie ca este vorba despre pijamele sau jachete. Tu doar alegi modelul si marimea, iar ei se ocupa de impachetare, scrierea felicitarii si trimiterea cadoului. Glittio este magazinul tau de happy shopping deschis si primitor unde gasesti haine de calitate importate din tari UE: Italia Germania sau Polonia.

Powered by SEO monitor