Glittio anunta reduceri de pana la 70% la haine si accesorii de Black Friday

Magazinul online de haine, incaltaminte si accesorii Glittio anunta reduceri de pana la 70% de Black Friday la toata gama de produse si reduceri record la produsele de sezon cu ar fi bluze sau jachete de dama din categoria pentru femei sau alte produse din categoriile pentru, barbati si copii.

Campania Black Friday Glittio tine 3 zile, intre 29 noiembrie si 1 decembrie anuntand surprize si preturi exceptionale pentru clientii fideli sau cei noi. Glittio comercializeaza branduri de calitate precum Body Effect, Happy People, Calvin Klein, Hello Kitty, BIG STAR si multe altele la preturi foarte avantajoase, mult mai mici decat in magazine.

Pe site-ul Glittio poti gasi mii de produse pe stoc pentru barbati, femei si copii. O simpla vizita pe site iti poate aduce numeroase idei de cadouri din care te poti inspira pentru Craciun. De altfel Glittio gazduieste o sectiune speciala de unde poti achizitiona inclusiv vouchere cadou cu ajutorul carora persoanele dragi pot sa isi aleaga exact ceea ce doresc si prin care tu ai siguranta ca alegerea ta nu a dat gres.

Glittio are tot timpul promotii pentru vizitatori, insa de Black Friday poti sa iti innoiesti garderoba la un pret exceptional si sa beneficiezi de conditiile avantajoase de livrare si plata. Produsele pe care le gasesti pe Glittio.ro sunt toate 100% originale si sunt realizate din materiale de foarte buna calitate care nu dezamagesc niciodata. Produsele afisate sunt pe stoc si pot fi livrate imediat, iar transportul este gratuit pentru orice comanda de Black Friday asa ca oriunde ai fi in Romania poti comanda cu incredere pentru ca vei primi rapid produsele.

Glittio iti permite sa comanzi si sa probezi in siguranta acasa. Poti returna produsele comandate in 30 de zile astfel ca poti sa te asiguri de calitatea lor si mai ales ca iti vin excelent. Iar cand cumperi poti sa ceri sfatul consultantilor prin numarul de contact de pe site sau prin email. Poti face plata prin card sau ramburs si poti sa iei legatura cu echipa Glittio pe Facebook sau Yahoo Messenger pentru a pune orice intrebare.

Innoieste-ti garderoba sau cumpara cadourile de Craciun profitand de reducerile de pana la 70% pentru toate hainele si accesoriile de care ai nevoie iarna asta. Acum este mai usor si mai ieftin sa cumperi lucruri de foarte buna calitate si sa oferi cadouri deosebite celor dragi. Pentru mai multe detalii intra pe www.glittio.ro.

Powered by SEO monitor