Gina`s inspira femeile care isi doresc par indreptat acasa, cu perie profesionala

Pentru femeile care isi doresc acasa coafura ca la salon si ingrijirea parului in mod profesional, se vor bucura sa descopere la Gina`s produsele potrivite. Printre altele aici vor gasi si peria de par electrica.

Peria electrica pentru indreptat si imblanzit parul

Pentru cele care isi doresc par mai drept, insa fara sa aplice exces termic o perie de par electrica este ideala. Un astfel de aparat este profesional, dar potrivit si pentru home use. Il  gasim la Gina`s la un super pret.

Peria de par electrica este potrivita pentru orice tip de par. Include 3 trepte de putere, reglarea temperaturii fiind necesara pentru a nu folosi caldura in exces pentru parul, poate, deja degradat. Poate fi setat pragul de 150°C pentru cele cu par vopsit si afectat deja de diversi factori, 180°C pentru cele cu par normal si 210°C pentru cele cu par ondulat.

Folosirea acestui tip de aparat este facila. Nu presupune vreun efort. In fond, arata si se comporta ca o perie clasica, cu ajutorul caruia poate fi periat parul, pentru ca firele de par sa aiba in final aceeasi directie. Cu ajutorul caldurii pe care o emana, peria isi indeplineste acest scop si indreapta parul.

Cui i se potriveste aceasta perie de par

Peria de par electrica poate fi folosita oricand, chiar si de zi cu zi. Parul va arata mai drept si mai bine, ca si cand ati iesit de la salon. Pentru cele care au par rebel si fire de par care mereu dau batai de cap, folosirea periei de par acasa, oricand, este o abordare practica.

Produse profesionale pentru publicul larg, accesibile aici

Peria de par electrica nu este singurul produs profesional regasit la www.ginas.ro. Tot aici doritoarele vor descoperi placi de par, ondulatoare sau uscator de par. Toate aceste tipuri de aparatura profesionala, dar optime si pentru home use au un pret excelent. Sunt recunoscute pentru eficienta lor privind indreptarea, uscarea sau ondularea parului, dupa caz.

Ca un plus de incredere pentru cele care isi doresc sa faca o astfel de achizitie, Gina`s ofera transport gratuit pentru orice comanda, retur gratuit in termen de pana la 100 de zile. Orice produs achizitionat de aici vine cu garantie valabila, desigur.

Contact: salut@ginas.ro

ginas.ro