Ghiozdanul cu rechizite si tricoul de sport isi asteapta castigatorii!

Clubul Wellness BodyExprim desfasoara activitati sportive pentru copii precum: gimnastica aerobica, gimnastica ritmica, dans sportiv, balet,  majorete, arte martiale (aikido, ashihara karate, taekwondo).

Copiii care se vor inscrie la una din activitatile sportive ale clubului in prima jumatate a lunii septembrie, vor participa la “Tombola Inceputului de Scoala”. Pentru ca sportul este o completare a activitatii scolare, BodyExprim ofera castigatorului un ghiozdan complet echipat pentru scoala.

Pentru abonamentul pe trei luni, fiecare copil va primi trei cartonase pentru tombola si un tricou de antrenament personalizat.

Educatie,  energie, socializare, dezvoltare fizica, dezvoltarea capacitatilor motrice sau autodescoperire sunt doar cateva cuvinte care caracerizeaza activitatile sportive pentru copii desfasurate in cadrul clubului.  Performanta poate deveni un obiectiv personal pe care clubul BodyExprim o va sustine.

Antrenorii calificati, fosti sportivi de performanta, vor avea grija ca activitatea copiilor sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut si lipsita de orice  incident. Salile generoase, modern dotate si utilate, ofera copiilor conditii excelente de practicare a activitatilor fizice.  Clubul este dotat cu vestiare, toaleta si dus special pentru copii.  

                                                        

 

sport copii gimnastica copii arte martiale copii balet copii activitati sportive copii