Fumigenele colorate, cele mai spectaculoase materiale pirotehnice pe stadion sau la o sedinta foto

Daca pui o persoana sa numeasca trei materiale pirotehnice, cel mai probabil raspunsul va fi: petarde, artificii si rachete. Intr-adevar, acestea sunt cele mai utilizate atunci cand vine vorba despre petrecerile de Revelion, un concert in aer liber, o nunta fastuoasa sau un alt eveniment fericit.

Cu toate acestea, exista un tip de articole considerate de multi chiar si mai spectaculoase. Este vorba despre fumigene colorate. Acestea nu sunt atat de populare deoarece, pana de curand, in Romania materialele pirotehnice erau vandute mai ales in piete sau din portbagajul unor masini parcate in spatele blocurilor.

Acum insa, s-a deschis Ekopiro.ro, magazin autorizat unde gasesti o mare varietate de materiale pirotehice, printre care si fumigene colorate. Acestea au doua intrebuintari foarte cunoscute:

1. Pe stadioane. De multe ori, se intampla ca spectacolul din tribunele unui stadion sa il depaseasca pe cel din teren, in special atunci cand se intalnesc doua echipe rivale. Suporterii fanatici, scandarile si coregrafiile lor ii impulsioneaza pe cei 22 de fotbalisti si transforma acest sport intr-un spectacol planetar si o afacere de miliarde de dolari.

Arsenalul galeriilor include fulare, tricouri, bannere, steaguri, dar de departe cele mai spectaculoase obiecte din peluze sunt fumigenele colorate. Suporterii le aprind inaintea meciurilor, in momentul fluierului de start sau atunci cand favoritii lor inscriu un gol ori castiga un trofeu important. Cu toate acestea, ele isi pot face aparitia si in momentele grele, impulsionandu-i pe "actorii" din teren.

Bineinteles, fumigenele colorate trebuie "asortate" de suporteri la culorile traditionale ale clubului sau steagului echipei nationale pe care o sustin. Aceste articole pirotehnice nu produc o atmosfera deosebita doar pentru cei aflati pe stadion, ci si pentru sutele de mii sau milioanele de telespectatori care urmaresc meciul acasa, in baruri sau in piete.

2. Pentru sedinte foto. Poate ca multa lume asociaza fumigenele colorate cu suporterii echipelor de fotbal, insa acestea pot fi folosite pentru activitati mult mai pasnice, chiar artistice. Mai exact, pentru sedinte foto, fie ca vorbim de shooting-uri de nunta, opere de arta sau videoclipuri muzicale.

Fumigenele dau culoare unei fotografii, si la propriu, si la figurat. Acestea pot adauga drama unei imagini sau pot fi utilizate pentru a acoperi un fundal deranjant. Ele sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de culori, de la rosu, galben, verde pana la portocaliu, violet si chiar negru. Fie ca modelul fotografiat este un cuplu proaspat casatorit, un top-model sau o trupa muzicala, fumigenele colorate adauga o noua dimensiune imaginii, facand-o memorabila si spectaculoasa.

La Ekopiro gasesti deja o varietate mare de fumigene colorate si grenade cu fum, in zeci de culori, inclusiv celebrele "Afumatorul" si "Nebelschlag" (fumigena plus petarda). Indiferent ce model alegi, trebuie sa tii cont de cateva masuri de siguranta. In primul rand, nu tine aceste materiale pirotehnice in mana dupa ce le aprinzi, decat daca acest lucru este specificat pe ambalaj.

In plus, foloseste intotdeauna materialele pirotehnice in spatii dechise, tine la indemana un recipient cu apa pentru a evita orice neplaceri si, cel mai important, nu lasa copiii nesupravegheati in preajma acestora.

Fumigene colorate

Fumigene colorate

fumigene colorate