Foraje profesionale de medie si mare adancime executate de echipa Eco Drill

Apa intr-o locuinta este cu adevarat indispensabila. Doar ca o problema tot mai des intalnita in zonele rurale este lipsa unei retele publice de apa. Astfel ca localnicii apeleaza la firme ce sunt specializate in domeniul forajelor, pentru a presta servicii cu privire la puturile de apa. Desi sunt multe pe piata, nu toate ofera aceeasi calitate a serviciilor.

Forarea unui put are nevoie de experienta unui specialist in domeniu, pentru ca in functie de zona si de sol, acesta va sti ce sistem sa foloseasca si care este adancimea potrivita. Eco Drill este o firma specializata in domeniu de ani de zile, iar faptul ca are un portofoliu larg de clienti multumiti denota faptul ca experienta isi spune cuvantul iar serviciile oferite sunt de calitate.

 

Forajele de mare adancime

Puturile de apa sunt de 2 tipuri respectiv de mica si mare adancime. Desi cel de mica adancime este obtinut mult mai usor, cei de la Eco Drill nu il recomanda deoarece impuritatile pot ajunge mult mai repede in apa, ceea ce inseamna ca va exista un risc foarte mare de contaminare. In schimb, la puturile de mare adancime nu se intampla acest lucru deoarece impuritatile organice iau contact doar cu apa de la suprafata.

Acest lucru este un aspect extrem de important, iar echipa Eco Drill stie acest lucru si lucreaza intr-un mod profesional.

Datorita experientei pe care au acumulat-o de-a lungul anilor, timpul de executie a lucrarilor este redus la minimum.

In plus, echipa lucreaza cu unele dintre cele mai performante utilaje si echipamente, fapt pentru care serviciile pe care le ofera sunt de calitate.

Mai mult decat atat, tin cont de litologia solului si asta pentru ca in functie de el vor sti cu precizie ce tehnica sa foloseasca respectiv cea cu forajul uscat cu ciocan de fund si forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid.

Este foarte important sa apelati la oameni specializati in acest domeniu cand aveti nevoie de astfel de servicii, iar Eco Drill este o firma ce poate deveni partener de incredere.


Date de contact:

office@ecodrillforaje.ro