Elemente must-have in lucrul cu fibra optica de la Vanzari Electronice Telecoms

Fiecare loc de munca care presupune lucrul cu elemente tehnice, electrice sau care sunt conectate la inalta tensiune este dificil si trebuie experienta in domeniu. Cand vine vorba despre lucrul cu fibra optica, aceasta este cu atat mai dificil deoarece presupune o mai mare atentie, fiind o varianta aparuta de cativa ani si in special presupune elemente speciale ce trebuie folosite pentru montaj, verificari si alte modificari.

In acest sens, magazinul online Vanzari Electronice Telecoms dispune de orice element este necesar lucrului cu fibra optica, ba chiar are mai multe variante dintre care clientii interesati pot alege. Este foarte importanta siguranta si fiecare modificare sa fie realizata cu atentie pentru a fi prevenite accidentele, deci fiecare element special in acest scop cumparat vine la pachet cu un grad mai mare de protectie.

Despre Vanzari Electronice Telecoms 

Eshopul vanzari-electronice-telecoms.ro este destinat lucrului cu fibra optica si dispune de elemente esentiale in acest scop, asezate pe diverse categorii astfel incat sa faciliteze identificarea mai usoara a acestora.

Echipa din spatele magazinului cauta mereu sa imbunatateasca fiecare aspect si sa ofere clientilor exact ceea ce cauta. Din acest motiv au si un fel de notificare speciala ce apare pe site la anumite search-uri unde clientii pot sugera un produs de care au nevoie si pe care nu il gasesc pe site, astfel incat sa poata actualiza stocul sau sa poata duce variante alternative. Comenzile pot fi plasate online si sunt trimise la client prin Fan Curier. Fiecare client este sunat dupa plasarea comenzii pentru a confirma, iar tariful pentru transport difera de greutatea comenzii si de suma totala a acesteia. 

Elemente esentiale in lucrul cu fibra optica 

In lucrul cu fibra optica este nevoie de anumite elemente esentiale:

-Aparate de sudura: acesta poate fi chiar unul dintre cele mai importante elemente, la care conteaza foarte mult calitatea. La Telecoms puteti gasi astfel de aparate de la branduri de prestigiu din nisa aceasta precum Fujikura. Au caracteristici esentiale care le creste durata de viata si utilitatea in timpul lucrului. Acestea rezista la umiditate si la praf, precum si la socuri. Pentru o mai buna utilizare aparatele vin la pachet cu o masa de lucru incorporata in geanta de transport. Sudeaza rapid si o singura pereche de electrozi rezista pana la 5000 de suduri.

-Dispozitive manevrare : sunt multe astfel de elemente precum scara fibra de sticla, si altele care ajuta la strangerea sau extinderea cablurilor, ce pot economisi timp pretios.

-Aparate de masura: necesare pentru gasirea intreruperilor si identificarea sursei unor probleme.

-Electrozi: acestia sunt necesari si indispensabili pentru a suda. Majoritatea aparatelor de sudura vin la pachet cu o pereche de electrozi dar dupa un timp este necesara schimbarea lor, iar pe site poti gasi electrozi calitativi, tot de la Fujikura.

-Conectori: oricand apare necesitatea de un conector, adaptor sau alte elemente de acest gen. Pe site puteti gasi mai multe variante care pot fi de folos pentru a conecta firele cu elementele corecte.

-Cabluri fibra optica: in cazul fibrei optice cablurile trebuie sa fie speciale, in asa fel incat viteza de transmisie a datelor sa fie de calitatea asteptata.

Puteti vizualiza si comanda toate aceste produse de pe site.

Contact:

0731 359 811

sc.vet.srl@gmail.com

vanzari-electronice-telecoms.ro