DRAGNEA SI TARICEANU, SOMATI DE CATRE BERENGHI CATALIN SI GORNIC CATALIN SA NU MAI BATJOCOREASCA DRAPELUL TARII NOASTRE PE CLADIREA PARLAMENTULUI ROMANIEI.

Catalin Ioan Berenghi

57 minute ·

DRAGNEA SI TARICEANU, SOMATI DE CATRE BERENGHI CATALIN SI GORNIC CATALIN SA NU MAI BATJOCOREASCA DRAPELUL TARII NOASTRE PE CLADIREA PARLAMENTULUI ROMANIEI.

CĂTRE PARLAMENTUL ROMÂNIEI,

Domnului Președinte al Senatului României, Călin Popescu Tariceanu,Domnului Președinte al Canerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Subsemnatii , CĂTĂLIN-IOAN BERENGHI și CĂTĂLIN-IOAN GORNIC, in calitate de catățeni români, formulăm,

CERERE

Dorim să vă aducem la cunoștintă faptul că pe cladirea institutiei pe care dumneavoastra o conduceti, DRAPELUL TĂRII NOASTRE ESTE MURDAR, RUPT SI ZDRENȚUIT, ASTFEL ÎNCÂT PARLAMENTUL ROMÂNIEI, INCALCĂ LEGEA 75/1994, CARE REGLEMENTEAZĂ ARBORAREA DRAPELULUI NATIONAL.VĂ SOLICITĂM SĂ INLOCUITI DE URGENȚĂ ACEL DRAPEL, DEOARECE NU FACE ONOARE POPORULUI ROMÂN SI INSTITUȚIEI PE CARE DUMNEAVOASTRĂ O CONDUCEȚI, MAI ALES CĂ NE AFLAM IN ANUL CENTENARULUI MARII UNIRI IAR ACEL SIMBOL NAȚIONAL NU TREBUIE BATJOCORIT PE CLĂDIREA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI. "Nu dorim să primim un răspuns lipsit de profesionalism precum au fost formulate raspunsurile primite anterior (copy paste).Considerăm ca instituția Parlamentul României trebuie să trateze sesizarile cetatenilor cu atenție, profesionalism si respect.

Vă atașam in anexa 1,2 si 3 cateva imagini cu drapelul national, zdrentuit, batjocorit pe cladirea Parlamentului Romaniei.

DORIM SĂ PRIMIM UN RĂSPUNS CONCRET SI FĂRĂ GREȘELI, IN TERMENUL LEGAL DIN PARTEA CAMEREI DEPUTATILOR SI AL SENATULUI ROMÂNIEI !

Catalin-Ioan Gornic si Catalin Ioan Berenghi

Berenghi Catalin