Din 6 septembrie, www.ClickSiCastigi.ro te scoate din criza!



Suntem afectati cu totii de adanca criza financiara si incercam din greu sa iesim din adanca prapastie in care ne-am trezit in acest an! Muncim si mai mult pentru a face fata situatiei, economisim, renuntam la vacante si la micile capricii, ne schimbam prioritatile si incercam sa ne rezumam numai la strictul necesar. Unii dintre noi sunt infricosati, altii mai optimisti vin cu idei sau propuneri. ClickSiCastigi.ro vine cu solutia: Iti dam bani!

 

Da! Ai vazut bine! Si nu, nu este o gluma!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.clicksicastigi.ro si sa dai click pe patratelul norocos! Fara ascunzisuri, fara obligatii, fara investitii initiale sau ulterioare! Participarea la concurs este GRATUITA, pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul! Punem la bataie 500 de Euro zilnic, bani ce sunt disponibili tuturor participantilor la concurs. Cu un design unic si modern, interfata ClickSiCastigi.ro este una prietenoasa si simplu de utilizat pentru a fi accesibila oricarui utilizator de internet. Concursul este deschis tuturor persoanelor cu domiciliul stabil in Romania care au implinit pana in septembrie varsta de 18 ani. Cu ClickSiCastigi.ro oricine poate deveni castigator!

 

Cum functioneaza?

Pentru a participa la concurs utilizatorul este invitat sa descopere pe www.clicksicastigi.ro zonele  norocoase sub care se ascund  premiile zilnice pe un caroiaj format din patratele. Sub un astfel de patratel se afla unul din premiile zilnice pe care utilizatorul il poate  descoperi apasand cu mouse-ul pe respectivul patratel. Utilizatorul poate continua actiunea de descoperire a patratelului norocos dupa un interval de 10 secunde de la click-ul anterior. Intervalul de 10 secunde poate fi diminuat daca utilizatorul isi invita prietenii sa participe si ei la concurs cu ajutorul unui link special. Dupa fiecare apasare, link-urile si respectiv premiile care se ascund sub patratelele caroiajului vor fi rearanjate. Nu exista o limitare cu privire la numarul de patratele pe care un utilizator le poate apasa intr-o singura zi! Premiile in bani vor fi transferate catre castigatori  prin intermediul unui serviciu de curierar rapid, posta sau prin transfer bancar in termen de 10 zile lucratoare de la data la care acesta solicita incasarea premiilor.

De asemenea, ClickSiCastigi.ro va afisa in cadrul unui top zilnic al celor mai mari castiguri, respectiv Top Castigatori, cu userii care au castigat cele mai mari premii din momentul in care au inceput sa participe la concursul organizat pe site.  

 

Iti plac reducerile?

Din 6 septembrie urmareste pe ClickSiCastigi.ro promotiile partenerilor nostri! Orice utilizator  ClickSiCastigi.ro poate beneficia de reducerile, ofertele si promotiile colaboratorilor si partenerilor nostri  chiar daca nu are cont pe site. Gaseste acum pe ClickSiCastigi.ro cele mai bune oferte, ultimele promotii si cele mai recente informatii!  

 

Tu ce ai face cu 500 de Euro?

Iti doresti sa pleci in vacanta? Vrei sa iti schimbi vechiul telefon? Vrei sa faci un cadou frumos dar trebuie sa platesti rata la masina si punga e aproape goala? Pantofii preferati sunt acum la reducere dar bugetul nu iti permite? Oricare ar fi dorintele sau visele tale, ia atitudine si intra acum in cursa pentru premiile ClickSiCastigi.ro! Din 6 septembrie, tot ce iti doresti se afla la un click distanta!

 

ClickSiCastigi.ro

Simplu si gratuit!

 

www.clicksicastigi.ro

office@clicksicastigi.ro

Tel.: +40 31 432 75 35

Fax: +40 31 432 75 36

Bucuresti, Romania

http://www.youtube.com/watch?v=PUVda4BQ2nk

  

 

Parteneri ClickSiCastigi.ro:

Bamboo Bucuresti, Bamboo Mamaia. Bamboo Ballroom & Pool, Catalin Botezatu Store, Antonia, Casino Riviera, Algio Fashion, Bamboo Fitness, Le Gaga Terrace&Lounge, The Week Club, Zerillo`s, www.targimobiliar.ro, www.vipstyle.ro, www.afterhours.ro, www.emulte.ro, www.partytime.ro, www.mascufund.ro

 

 

joc jocuri joc online concurs concursuri click click si castigi ClickSiCastigi.ro www.clicksicastigi.ro