Descopera reducerile de 25% de la Little Prints

 Probabil ati auzit pana acum de eshopul Little Prints.Acel magazin online care dispune de articole pentru copii, special create, dela branduri premium precum Bibs, Mushie, Finn + Emma si altele de acest gen.Fiecare articol este atent ales astfel incat sa fie realizat din materialeeco-friendly si sa aiba un design care nu ii afecteaza pe cei mici, ci care lefaciliteaza purtarea sau utilizarea. Alaturi de acestea au in gama si produsemarca proprie, create cu aceeasi atentie la detalii.

 

Poti descoperi toata gama de produse daca accesezi site-ul. Te poti plimba virtual prin fiecare categorie astfel incat sa alegi si sa adaugi in cos tot ceea ce ai nevoie pentru micutul tau. Poti profita si de categoria de produse la care beneficiezi de reduceri de pana la 25%.

 

Preturi avantajoase de care sa beneficiezi

 

Chiar de pe prima pagina poti vedea categoria de reduceri de unde poti alege ceea ce ai nevoie. Regasesti aici doua variante de culori pentru centrul de activitati boho ce dispun de reduceri avantajoase. Chiar daca urmeaza sa nasti sau ai nascut deja, lucruri pentru cel mic vor fi mereu necesare deci nu ezita sa accesezi Little Prints.

 

Vei descoperi aici si suzetele Bibs create special in functie de varsta astfel incat sa fie cat mai facile pentru cel mic. Gama de culori este variata, tu doar trebuie sa o alegi pe cea care iti place mai mult sau cele care se asorteaza si cu tinutele celui mic. Au o forma ideala aceste suzete astfel incat sa poata fi acceptate foarte usor de cel mic. Faptul ca tetina imita bine sanul mamei este un mare plus si cu suzeta il poti linisti pe cel mic cand are nevoie de alinare si se afla in carucior sau patut.

 

Articolele vestimentare sunt un alt punct de interes si poti astfel comanda sandale pentru copii semnate Konges Slojd. Alaturi de acestea gasesti si dresuri, bonete, banderole, body-uri care impreuna constituie outfit-ul ideal pentru orice iesire in oras. Cel mic va fi cu atat mai dragalas cu astfel de accesorii. Noaptea trebuie sa fie cat mai comod deci poti alege una dintre pijamalele disponibile pentru ca bebe sa doarma cat mai relaxat si linistit pentru ca materialul fin ii mangaie pielea.

 

Acceseaza site-ul si alege cele necesare pentru micutul tau, de o calitate ireprosabila.

 

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847