Descopera magia cadourilor cu SmartExperience.ro!





Anul acesta, Mos Craciun se aprovizioneaza cu cadouri de la Smart Experience! Asa ca e posibil sa gasiti sub brad vouchere pentru spa, escalada, zbor cu avionul, karting, paintball...dar nu le enumeram pe toate! Va lasam sa le descoperiti singuri! 



Cat despre renii Mosului, va divulgam un mic secret:  se pregatesc intens pentru noaptea cea mai mare...la pista de karting! Pentru multa adrenalina si distractie, au organizat o competitie in viteza. Se pare ca Rudolph va castiga si de data aceasta pentru ca nasul rosu ii poarta noroc! Indiferent de ocupatie, cu totii meritam o pauza departe de rutina zilnica. Dupa ce l-au ajutat tot anul pe Mos Craciun sa se descurce printre miliardele de scrisori primite cu liste de cadouri,  elfii lui s-au programat pentru o sesiune de masaj si relaxare.

Acum ca stiti cum se pregatesc Mos Craciun si ajutoarele sale de nadejde pentru noaptea cea mai magica din an, puteti porni in cautarea cadourilor ideale pentru cei dragi. Dar nu uitati: oamenii uita mereu obiectele, dar niciodata nu uita emotiile si experientele!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, daruieste o experienta unica si memorabila de la Smart Experience!

 

smart experience cadouri pictura hobby Craciun adrenalina relaxare sport memorabil inedit cai putere