Descopera cel mai avansat soft pentru gestionarea activitatii cabinetelor medicale

Activitatea cabinetelor de medicina familiei si medicilor specialisti poate fi eficientizata cu ajutorul unui soft medical. Aplicatia software pusa la dispozitie de BizMedica poate fi un ajutor real de imbunatatire si organizare in efectuarea consultatiilor si a programarilor, in monitorizarea istoricului pacientilor, in eliberarea si tiparirea retetelor, a biletelor de trimitere si a concediilor sau pentru verificarea in timp real a categoriei de asigurare a pacientului.



Fie ca este vorba de un soft de stomatologie adaptat nevoilor unui cabinet stomatologic sau de un soft adaptat pentru un cabinet medical generalist, ajutorul pe care aceste aplicatii il ofera duce la reducerea costurilor de functionare, o organizare mai buna a angajatilor, servicii mai bune oferite clientilor si relatii de calitate cu furnizorii.



Aplicatia BizMedica este foarte usor de folosit, interfata fiind prietenoasa si usor de invatat. Softul ia in considerare si siguranta datelor, venind la pachet cu un sistem avansat de protectie a datelor personale si functioneaza si fara conexiune la internet. In plus, suportul oferit de BizMedica este excelent si include consultanta IT non-stop, asistenta la raportare si permanenta informare cu privire la noutatile din sistemul sanitar.



BizMedica este compatibil 100% cu SIUI, SIPE, RENV si DES si nu permite greseli deoarece atentioneaza utilizatorul in permanenta. Medicii vor gasi un ajutor de incredere in aceasta aplicatie care ofera acces rapid la istoricul fiecarui pacient si posibilitatea de adaugare facila a a unui tratament nou sau a unei radiografii. Programarile vor fi mult mai usor de gestionat, iar relatia cu pacientul se poate mentine la standarde inalte inclusiv prin expedierea automata de SMS-uri sau de email-uri automate, cu scopul de a informa sau reaminti diverse aspecte legate de actul medical.



Aplicatiile BizMedica sunt gandite pentru a fi usor de implementat in orice cabinet si pentru a incepe chiar din primele zile sa eficientizeze activitatea, eliminand necesitatea orelor suplimentare investite in organizare. 2000 de cabinete medicale din Romania folosesc in acest moment cu succes variante personalizate ale softurilor BizMedica.



Softurile BizMedica sunt realizate de Setrio Soft, companie care activeaza pe piata solutiilor IT de 10 ani. Aplicatiile dezvoltate de Setrio Soft sunt utilizate zilnic de peste 17000 de utilizatori, in puncte de lucru din toata tara.



 



Powered by SEO monitor