Decodepot.ro - aliatul decorarii locuintei tale

Indiferent pentru cum optezi sa mobilezi incaperile tale, indiferent de ce canapele, dulapuri, mese si draperii alegi, niciun ambient nu este complet si bine definit, fara obiectele decorative de accent. Nu trebuie sa fii vreun designer interior sau arhitect ca sa reusesti sa pui la punct stilul casei tale. Decodepot iti pune la dispozitie obiecte decorative pentru a-ti completa stilistic locuinta.

Galbenul este culoarea anului - iata cum poti sa o folosesti

Aceasta nuanta este vibranta, pozitiva, plina de optimism. Este o culoare care reprezinta prosperitatea, norocul si bogatia. Utilizat in proportii corespunzatoare, galbenul poate face o reala diferenta intre un decor banal si unul surprinzator.

In combinatii cu accente de nonculori precum albul si negrul, galbenul creeaza o simfonie vizuala perfecta. Pernele decorative sunt un mod de a introduce aceasta culoare voioasa in designul unei camere. Pentru un plus de simetrie vizuala, poti opta chiar si pentru un covor cu un imprimeu interesant, care sa contina urme de galben.

Obiectele decorative aurii, poleite, cu aspect antichizat, sunt iarasi in must-have in decorul acestui an. Sunt potrivite atat pentru un stil vintage, cat si pentru cei care au optat pentru un stil mai modern. Decodepot iti propune vaze sau rame foto pe care sa le plasezi strategic in puncte cheie intr-o incapere, cum ar fi o masa sau o comoda. Alege chiar si un platou mai inedit, cum ar fi unul auriu in forma de frunza, completand spatiul din jur cu niste lumanari albe. Pentru un efect wow atunci cand pasesti in sufragerie, opteaza pentru o oglinda supradimensionata cu margine aurie.

Obiectele aurii nu se vor demoda nicicand, aducand un plus de eleganta si rafinament oricarei camere. Iar negrul completeaza perfect aceste detalii stralucitoare, deci opteaza si pentru cateva elemente in aceasta nuanta.

Decodepot dispune de o gama variata de obiecte decorative, potrivite chiar si pentru cele mai pretentioase dintre gusturi, incadrandu-se perfect in orice context. Fiindca se apropie Pastele, opteaza pentru cele din aceasta colectie. Masa festiva alaturi de cei dragi va fi mult mai interesanta, daca au ca subiect de discutie obiectele tematice ca iepurasii si ouale, puse la display printre platourile de mancare in care ti-ai pus toata iubirea. Regasesti pe site decoratiuni primavara cu care sa iti surprinzi familia si prietenii cand vin in vizita.

Intra pe www.decodepot.ro sa descoperi articole decorative pentru aceasta primavara, dar si pentru Paste.

Contact: 0771079952

comenzi@decodepot.ro

decodepot.ro