De ce este nevoie de servicii de inchirieri auto in Otopeni?

Aeroportul International Henri Coanda este cel mai mare din tara, deservind Bucurestiul. Situat in orasul Otopeni din judetul Ilfov, la doar 20 de kilometri de centrul Capitalei, acesta deserveste peste 12 milioane de pasageri pe an. Construit in locul vechii baze militare de la Otopeni, aeroportul a servit in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial drept baza pentru al Treilea Reich al lui Hitler, iar ulterior a inceput sa ofere zboruri comerciale. Prima modernizare a avut loc in anul 1969, cu ocazia vizitei presedintelui american Richard Nixon, iar in 1992 aeroportul a devenit membru cu drepturi depline al Consiliului Aeroportuar International. In 2004, denumirea sa a fost schimbata din Otopeni in Henri Coanda, in memoria unuia dintre cei mai mari pionieri romani ai aviatiei.

Pasagerii care aterizeaza pe acest aeroport, fie ca vorbim de oameni de afaceri ori turisti straini, romani care locuiesc in afara tarii si vin sa isi viziteze rudele sau pasageri interni, au nevoie de o modalitate eficienta de transport de la terminalul sosiri catre centrul orasului. Taxiurile si mijloacele de transport in comun nu sunt solutii optime, intrucat in primul caz ai putea ajunge sa platesti mult mai multi bani decat ai stabilit initial, iar in al doilea vei pierde timp in trafic si va trebui sa parcurgi o anumita distanta pe jos. In aceste conditii, singura varianta viabila o reprezinta serviciile de inchirieri auto din Otopeni.

FocusRent si-a dat seama inca de acum 10 ani de acest lucru, iar in prezent este una dintre cele mai profesioniste si longevive companii de inchirieri auto din Otopeni. Avand in vedere timpul foarte scurt dintre momentul rezervarii si cel al livrarii masinii, poti fi sigur ca aceasta te va astepta in parcarea aeroportului, odata ce ai parasit terminalul. In plus, serviciile de inchirieri auto din Otopeni pe care aceasta companie le ofera prevad ca autoturismele sa vina cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa. Acest lucru iti permite sa pleci imediat la drum si sa ajungi intr-unele dintre cele mai indepartate colturi ale tarii, fara teama ca ai putea plati mai mult.

De asemenea, asa cum apare mentionat si pe site-ul https://focusrent.ro/, este foarte important de stiut ca autoturismele acestei companii de inchirieri auto din Otopeni au toate taxele si asigurarile incluse (RCA, full CASCO, rovinieta) si sunt mai noi de 5 ani. Ele sunt supuse periodic unor revizii tehnice si, inainte de a-ti fi inmanate, sunt verificate temeinic. Mai mult decat atat, parcul auto al acestei companii de inchirieri auto din Otopeni este extrem de diversificat, pentru a raspunde nevoilor tuturor clientilor. Astfel, gasesti masini din clasa economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia), luxury (Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4), SUV (Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5), chiar si microbuze cu 8+1 locuri (VW Transporter, Mercedes Vito).

In concluzie, in cazul in care aterizezi pe Aeroportul International Henri Coanda si ai nevoie de o modalitate rapida, sigura si confortabila de a ajunge in centrul Bucurestiului, apeleaza cu incredere la serviciile de inchirieri auto din Otopeni si ai garantia ca vei plati exact atat cat ai stabilit initial.

inchirieri auto otopeni