Cum te programezi online la salon cu aplicatia Stailer

A trecut ceva vreme de cand Stailer a aparut pe piata. Incepand cu saloane inscrise pe platforma din numai cateva orase, acum a ajuns la 41 pe lista si se vor alatura si altele. Platforma stailer.ro nu mai este o noutate, este utilizata de romani din aproape toate colturile tarii. Este cea care a revolutionat modul prin care ne programam la saloanele de hair&beauty.

Dar stiati ca acum exista si aplicatia Stailer? Descoperiti mai jos totul despre aceasta.

Aplicatia Stailer - mai multa flexibilitate ca pana acum

Avem aplicatii ce ne usureaza viata in mai multe aspecte. De ce sa nu avem si una pentru programarile la saloanele de hair&beauty? Instaleaza aplicatia Stailer, complet gratuit, din Magazin Play, App Store sau App Gallery. Dupa ce o instalezi:

     Creeaza un cont sau conecteaza-te cu pagina de Facebook.

     Aplicatia devine agenda ta de programari, mai la indemana decat accesand site-ul.

     Selectezi filtrele de cautare cand vrei sa iti faci o programare ca si pana acum.

     La fel, faci programari nelimitate, de fiecare data gratuite.

     Accesand aplicatia gestionezi imediat programarile tale si la fel le poti anula fara sa ti se perceapa vreo taxa.

Pentru cei ce abia afla de Stailer, iata care sunt beneficiile

In afara de gratuitatea programarilor, Stailer vine cu o serie de alte beneficii pentru utilizatori:

     Nu mai pierzi timp sunand sau cautand pe Google un salon potrivit. Stailer este motorul de cautare al acestora. Selectand data si ora ai acum mai multe sanse sa mergi la salon exact cand iti doresti.

     Nu mai trebuie sa suni nici cand vrei sa anulezi o programare, o faci usor si rapid din contul tau.

     Nu mai depinzi de programul de functionare al saloanelor. Poti face programari la salon cu Stailer si noaptea pentru a doua zi, daca asa iti doresti.

     Ai posibilitatea de a descoperi saloane de care nici nu stiai si stilisti priceputi in meseria lor.

     In caz de urgente, cum ar fi o nunta la care ai primit invitatie pe neasteptate, Stailer este aliatul tau. Sigur reusesti sa-ti faci toate programarile dorite ca sa impresionezi pe toti cu aparitia ta.

Vrei o schimbare, dar nu stii ce anume? Tot Stailer te ajuta!

Te-ai plictisit, simti ca ai nevoie de o schimbare a lookului, dar inca n-ai nici o idee care sa fie aceea? Stailer te asteapta cu catalogul pentru inspiratie. Si acolo selectezi cateva filtre de cautare, printre care si serviciul de care ai nevoie. Astfel poti descoperi poze cu alte transformari facute la saloanele din oras. Dai scroll pana gasesti! Cand ai gasit ceva care sa iti placa, te poti programa la acel salon ca sa ai parte si tu de aceeasi schimbare ca a clientului respectiv.

Stailer este o aplicatie indispensabila in ziua de astazi. Nimanui nu-i place sa isi piarda timpul. Iar acum nu o vei mai face nici in materie de programari la saloanele de hair&beauty. Alatura-te si tu utilizatorilor si vezi ce simplu e acum sa iti rezervi locul dorit.

Contact:

support@stailer.ro

stailer.ro