Cum sa alegeti masajul erotic potrivit

De cand acest concept de masaj erotic a cucerit piata, tot mai multi sunt curiosi cel putin sa incerce acest gen de masaj. Pentru a se bucura pe deplin de aceasta experienta, salonul Artemis recomanda atentie la alegerile facute. Acest gen de masaj este despre o experienta intima si nu ar trebui sa forteze nota sau - mai bine spus - limitele fiecaruia.

Alegerea unui masaj erotic

Daca la inceput pare sa fie o alegere ca oricare alta, de fapt masajul erotic in diversitatea sa de tipuri atrage dupa sine si ceva confuzie. Artemis, salon exclusivist din capitala, va prezinta un scurt ghid care sa va ajute sa faceti alegerea potrivita, tinand cont de varietatea de tipuri de masaje, dupa cum se arata si in cadrul paginii oficiale masajclub.ro.

Documentare

Din fericire pentru cei interesati, la Artemis totul este transparent si astfel tipurile de masaje sunt detaliat explicate. Poate fi vorba de masaj topless sau nude, cu ulei de argan, cu dus asistant sau cu mai multe maseuze. Fiecare in parte suna incitant, dar in cele din urma nu va vedeti in orice ipostaza. Alegerea va apartine, dar de obicei pentru cei la prima incercare un masaj simplu, clasic este de preferat.

Maseuza

Aceasta joaca un rol important, intrucat rezuma intreaga experienta. Aceasta va face ca masajul erotic sa fie desavarsit, un motiv in plus pentru a mai incerca. La Artemis, in cadrul paginii oficiale, exista o galerie foto cu maseuzele. Este sa spunem o maniera prin care poate fi usurata orice alegere. Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte? Atunci in functie de impactul vizual, in functie de preferintele fiecaruia se poate alege maseuze urmarind galeria.

Nu va preocupati de cat de priceputa este sau nu o maseuza. Acestea sunt bine instruite si stiu sa aplice tehnicile de masaj in mod corect. Este de altfel o regula.

Programare

In momentul in care va faceti curajul necesar pentru a suna, ar trebui sa aveti deja toate detaliile de interes. Ramane de stabilit cand este disponibila persoana dorita. Primiti sugestii si veti ajunge in cele din urma la stabilirea unei zile si a unei ore la care sa va prezentati la salon pentru a avea parte de masajul erotic dorit. Nu uitati ca la Artemis se poate opta si pentru o sesiune de masaj care sa aiba loc in camera de hotel.

Nu va limitati la ideea de a programa totul noaptea. Totusi este de preferat sa nu aglomerati ziua in care alegeti programarea, pentru a nu fi stresat cu alte lucruri.

Cat despre preturi, acestea sunt afisate si in cadrul paginii, cu toate mentiunile necesare - spre exemplu se poate opta pentru prelungirea sesiunii de la o ora la o ora si jumatate.

Comunicarea este importanta, asadar atunci cand faceti programarea nu uitati sa mentionati daca sunteti alergic la un ulei anume, fiind folosit adesea cel de argan. Preferintele avute pot fi stabilitate in amanunt dinainte pentru ca la momentul respectiv sa dedicati concentrarea exclusiv experientei traite. 

masajclub.ro masaj erotic alege masaj erotic programare masaj erotic