Cum sa alegem gelurile uv de unghii

Stim ca orice persoana care se respecta vrea sa se bucure cu adevarat de unghii elegante si frumoase in fiecare zi pentru a-si completa stilul de zi cu zi. De aceea, pentru a avea mai multa eleganta si frumusete, iti recomandam produsele profesionale de manichiura de la JANET NAILS care sa iti ofere eleganta dorita.

In acest articol vei afla cum sa alegi corect gelul de unghii potrivit pentru manichiura ta. De multe ori ne gasim in situatia de a alege un gel de unghii care sa ne dea sansa de a avea mai multa eleganta, dar nu stim ce produs si nuanta sa alegem pentru a avea un look modern si elegant. Astfel, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu acest mic ghid.

Cand gelul de unghii ales nu este potrivit pentru ce iti doresti - el va curge pe unghii sau chiar dupa ce este introdus in lampa uv - nu isi va pastra forma arcului corecta sau se va exfolia si va arata urat.

Daca iti doresti sa eviti aceste situatii incofortabile si neplacute, echipa JANET NAILS iti va pune la dispozitie o gama variata de geluri uv de unghii pentru ca tu sa te poti bucura de unghiile tale.
(P) Descopera gama de geluri uv Janet Nails aici => https://janetnails.ro/341-geluri-uv
Gelurile de unghii sunt diverse - unele vor accentua culorile, se vor plia usor cu unghiile tale, se usuca mai usor. Astfel fiecare categorie de geluri uv este speciala in felul ei, iar tu va trebui sa alegi produsul ideal.

Iata cum poti alege corect gelul de unghii pentru manichiura ta. In primul rand alege un gel care sa se potriveasca cu lungimea unghiilor tale. Daca iti doresti sa ai manichiura alege un gel uv mai dens care sa nu curga si sa iti permita sa il modelezi mai multa vreme si sa obtii un rezultat de calitate.

Pentru manichiura pe unghii lungi iti recomadam sa alegi penseta pentru curba C - care sa iti ofera o forma frumos arcuita si eleganta.

Dar daca iti doresti sa ai manichiura pe unghii scurte iti recomandam sa alegi gelurile de densitate medie, care se vor autonivela rapid cand sunt introduse in lampa de UV.

Daca esti la inceputul carierei tale de manichiurista iti recomandam gelurile care sunt mai fluide si au densitate medie pentru ca ele au proprietati care permit o nivelare mai usoara si rapida. Dupa cateva zeci de manichiuri si vei capata mai multa experienta, poti sa incerci geluri cu densitate mai densa.
(P) Te invitam sa descoperi gama de lampi uv profesionale pe site-ul Janet Nails.
Este important sa vezi ce lampa uv de unghii vei utiliza cand iti faci unghiile cu gel. Sunt mai multe tipuri de lampi uv din care sa poti alege. Gasesti pe site-ul Janet Nails, lampi uv cu LED care au o putere mai mare si o durata de viata ridicata.
Lampile cu tub sau bulb sunt mai ieftine dar din pacate au o rezistenta mai mica, iar dupa aproximativ 100 de ore va trebui sa schimbi tubul. Pe langa aceasta, este important sa stii ca lampile cu bulb au un timp de uscare mai ridicat.
Descopera si gama de lacuri de unghii profesionale de la Janet Nails care sa iti ofere sansa sa te poti bucura cu adevarat de unghii frumoase si elegante.
Alege un lac de unghii colorat si de calitate de la Janet Nails pe site-ul nostru -> 

https://janetnails.ro/335-lac-de-unghii

gel geluri uv manichiura lampa lampi lacuri lac de unghii