Cum îți descui ușa cu telefonul

Am trecut toți prin aceasta, atunci când aveați mâinile ocupate venind de la serviciu și v-ați chinuit să deschideți ușa? Sau poate ați vrut să vă lăsați familia, prietenii sau vizitatorii dvs. să intre, dacă au sosit înainte de ajunge dvs. acasă.

În casa viitorului, o locuință inteligentă se va deschide cu o ușă inteligentă. 55% din proprietarii de locuințe doresc posibilitatea de a-și controla de la distanță securitatea la domiciliu și asta înseamnă că zilele în care vă faceți griji că ați uitat cheile s-au terminat
Toate acestea se pot realiza cu încuietoarea digitală ENTR® de la Yale. Folosind cea mai nouă tehnologie din domeniu. Cu ajutorul acesteia, aveți opțiunea de a utiliza un cod PIN, cititor de amprentă digitală, telecomandă breloc sau chiar direct smartphone-ul pentru a vă descuia ușa.

ENTR® face din problemele privind cheile un lucru din trecut: nu mai este nevoie de a procura un set de chei pentru copii, echipa de curățenie, îngrijitori sau lucrătorii temporari. Câteva atingeri ale ecranului smartphone sunt necesare pentru a partaja o cheie digitală ENTR® cu familia sau cu oricine are nevoie de acces – și pentru a revoca cheia instantaneu când este necesar. Încuietoarea inteligentă ENTR® funcționează la fel de bine ca o soluție autonomă sau conectată la un sistem de casă inteligentă.

Yale este renumit pentru experiența sa în soluțiile de închidere și folosim cea mai recentă tehnologie pentru a vă menține casa în siguranță. Încuietoarea ENTR® oferă confort, securitate și control și este ușor de instalat. Fără a avea nevoie de găuri sau cabluri, este un produs de siguranță ideal pentru cumpărătorii care doresc să facă primii pași către o casă inteligentă.
Pentru mai multe informații despre ENTRâ sau pentru a vedea gama completă Smart Living, vizitați site-ul Yale Romania.
.

incuietoare digitala yale romania smart home smartphone