Cum iti alegi sala de Fitness- Aerobic?



In Bucuresti, sunt foarte multe sali cu profil fitness - aerobic. Unele au instructori buni,  chiar un campion, poate altele au mai multi, unele cu activitati cardio din abundenta, altele cu activitati axate pe tonifiere, unele arata foarte bine, altele doar bine, unele mai scumpe, altele mai ieftine si lista poate continua. Ce ai zice daca am lua partea cea mai buna a enumerarilor precedente si am atasa-o intr-un singur loc? Exact asa am facut eu si rezultatul a fost BodyExprim.  Nu incerc sa conving cu nimic insa, ca fiecare om, am nevoile si starile mele. Nu fac sport doar pentru a avea un fizic  sanatos si frumos, ci si un pshic care sa imi permita sa am un randament bun  in meseria mea. De aceea, mi-ar placea ca atunci cand am o zi obositoare din punct de vedere psihic sa pot sa particip la o clasa cardio. Poate in alta zi vreau sa ma relaxez la o clasa la care muzica imi permite, iar exercitiile lente ma ajuta sa ma concentrez asupra grupelor de muschi solicitate sau a respiratiei.  Imi place varietatea si imi place sa practic activitati sportive noi, “la moda”, care imi solicita psihicul si fizicul in moduri cat mai diferite.

Am in fata un orar, un site si o lista cu preturi. Toate apartin Clubului BodyExprim si imi pun unele intrebari:

1.       Oare exista un alt  club in Bucuresti (sau poate chiar in tara) care iti ofera mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber prin sport? Zilnic ai cel putin 8 posibilitati de clase la care poti sa participi.

2.       Oare exista un alt club in Bucuresti (sau poate si in tara) in care instructorii au atat de multe medalii la campionate mondiale, europene sau nationale?

3.       Oare exista un alt club in Bucuresti la care sa platesti un abonament atat de rentabil avand in vedere varietatea, intervalul orar al activitatilor, instructorii, spatiul etc.?       

Sper ca gandurile si intrebarile mele “tomnatice” sa te ajute sa iei o decizie corecta  atunci cand hotarasti sa alegi o sala in care iti doresti sa te simti bine indiferent de starea si obiectivele tale.

 

 

sali aerobic sali fitness sali gimnastica aeribica gimnastica bucuresti bodyexprim