Cum alegem gelurile de unghii potrivite

Pentru ca stim ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba unghii elegante si frumoase de care sa se poata bucura mai multa vreme si sa fie in trend cu modelele si formele actuale, unghiile ei trebuie sa fie mereu curate, ingrijite indiferent ca ele sunt date cu oja semipermanenta sau nu.

Dar problema este - ce faci atunci cand nu ai timp sa mergi la salon din cauza programului incarcat pentru a asigura un aspect ingrijit a unghiilor tale?

Daca si tu esti o persoana ocupata dar care isi doreste sa aiba unghii elegante si frumoase - solutia este gelul de unghii. Unghiile cu gel care sunt realizate cu geluri uv profesionale rezista mai multa vreme, au un look de invidiat si nu necesita prea multe batai de cap.

Iata cateva avantaje ale unghiilor cu gel de care sa ti cont cand alegi acest tip de manichiura:

- ele au o rezistenta mai mare de pana la 3 saptamani - in acest fel multa vreme te poti bucura de unghii elegante si moderne.

- unghiile cu gel vor proteja unghia naturala si o vor intarii

- poti sa schimbi usor culoarea unghiilor tale


Dar ce faci cand vine vremea sa alegi gelul de unghii potrivit pentru manichiura ta?

Citeste sfaturile de mai jos pentru a afla mai multe:

Gelul de unghii se alege dupa lungimea unghiilor

Daca iti doresti sa ai unghii lungi iti recomandam cu incredere sa alegi un gel uv dens care sa nu curga si sa fie usor de modelat.

Dar daca iti doresti sa ai unghii false medii sau scurte iti recomandam sa alegi un gel uv de unghii cu densitate mai spre media pentru o modelare mai buna.


Te invitam sa alegi si un lac de unghii profesional de la Janet Nails pentru a te putea bucura de o manichiura de nota 10, iar daca vrei sa iti modelezi unghiile in mod profesional alege o pila de unghii Janet Nails.

gel geluri uv unghii manichiura