Cu ce cadouri corporate iti poti motiva angajatii

Dupa concedii sau weekend-uri, cu greu gasesti o cale sa iti motivezi angajatii. Insa cateva cadouri corporate inspirate te pot ajuta in acest demers. Nu te mai tinem din treaba si iti prezentam cateva cadouri corporate ideale pentru a-ti recompensa oamenii alaturi de care iti petreci cel putin 5 zile din saptamana.

Angajatilor care isi doresc sa se destinda in pauza de masa sau dupa un brainstorming de cateva ore asupra unei noi strategii de promovare a companiei, le poti cumpara o mini masa de fotbal, Foosball. Este foarte practica si ocupa putin spatiu. De mici dimensiuni si cantarind doar 2 kilograme, se monteaza usor si alunga plictiseala a doi jucatori. Fiecare echipa are cate 6 fotbalisti, controlati de tijele metalice de pe lateralul mesei. 

Setul de golf pentru birou este ideal pentru angajatii pasionati de acest sport si care nu prea au timp sa ajunga pe teren. Se monteaza usor, are o crosa, o minge si gaura si, cu siguranta, vei face fericit pe angajatul model cu acest cadou corporate. 

Daca in echipa ai pe cineva care isi pierde mereu telefonul, GadgetWorld iti propune alte cadouri corporate dedicate. O jucarie foarte cool - un mini telefon smart GSM Bluetooth, carte de vizita. In cele 29 de grame si dimensiuni foarte reduse, se ascunde o inteligenta cum numai telefoanele scumpe o au: ecranul OLED luminos si touch responsive, bateria de 320mAh care ii permite conversatii continue de pana la 2 ore, sunt doar cateva. 

Pentru angajatii care iubesc cafeaua, tot GadgetWorld iti ofera doua propuneri de cadouri corporate. Prima este o rasnita manuala de cafea, Retro Style. Realizata din lemn de cea mai buna calitate, cu un design retro, va rasni proaspat orice boabe de cafea pentru o aroma intensa. Pentru diminetile in care sunt prea adormiti, iti propunem o cana autoamestecatoare. 

Pentru angajatul care asculta placi cu muzica, cel mai bun cadou corporate este un pick-up player portabil si convertor audio digital mp3. Cu acest super gadget din colectia cadouri corporate, exista si optiunea de a transfera melodiile de pe vinil pe dispozitive moderne, precum laptop, telefon, tableta si altele. Iar viteza de redare poate fi stabilita de el, fie de 33, fie de 45 rotatii pe minut, pentru ca acumulatorul intern de 1000mAh sa ii asigure peste 4 ore de muzica preferata.

Tot pe lista de cadouri corporate pentru a-ti motiva angajatii, se regasesc si VR Box - Ochelari Realitate Virtuala cu telecomanda. De acum ei pot calatori in cele mai exotice tari cu putinta, chiar din fotoliul de acasa. Acesti ochelari sunt foarte comozi, au un buton de Touchpad situat in partea de jos pentru ca navigarea sa fie facila. In plus, sunt compatibili cu telefoane smart cu display-uri cuprinse intre 3.5 – 6 inch, iar lentilele de ultima generatie ii ajuta sa ajusteze si distanta focala. Se conecteaza simplu, prin Bluetooth 3.0 la Android si iOS.

Pentru prezentari, ii poti oferi angajatului sau chiar tie alte cadouri corporate potrivite, cum ar fi un laser pointer rosu 5 mW, stilou. Este vizibil chiar si in lumina puternica si functioneaza cu doar doua baterii, pana la 5000 de ore. 

Daca vrei sa iti motivezi cu adevarat angajatii, GadgetWorld, cel mai diversificat magazin online de cadouri corporate, este cea mai buna alegere. Descopera si alte produse pe site.

cadouri corporate cadouri gadgeturi GadgetWorld baterii externe boxe portabile