Cresterea competitivitatii economice

ONG



 



data: 15.martie.2012

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

”Investeste în oameni”

 

FEDERATIA SANITAS DIN ROMÂNIA în parteneriat cu Asociația

”CENTRUL ROMÂN DE INIȚIATIVE”

 

deruleaza proiectul

Cresterea competitivitatii economice prin orientarea profesionala, calificarea si recalificarea angajatilor din sectorul sanitar



In cadrul proiectului se urmareste consilierea si orientarea profesională a angajatilor din sectorul sanitar si social, la nivel national, in cadrul careia se va obtine o diploma de participare si se va distribui gratuit un ghid de orientare si consiliere profesionala.

In functie de optiunea angajatului si a evaluarii de catre consilierul de orientare profesionala, se poate opta pentru calificarea sau recalificarea în meseriile

ü  baby-sitter cod COR 5133.1.1, nivel 1 de calificare,  

ü  îngrijitor/îngrijitoare bătrâni la domiciliu cod COR 5133.1.2, nivel 1 de calificare,  

ü  îngrijitor bolnavi la domiciliu cod COR 5133.2.1, nivel 2 de calificare.

 

Toate cursurile sunt GRATUITE pentru angajatii din sectorul sanitar si social !!!

La absolvirea cursurilor de calificare/recalificare, absolventii vor obtine certificate de calificare recunoscute la nivel national sau european, avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului si Sportului, ce confera dreptul de profesare pe toată durata vietii.

După obtinerea certificatului de calificare se va acorda si o subventie in valoare de 600 lei/absolvent in limita a 800 de subventii.

Pana in prezent au participat in cadrul programului de consiliere si orientare profesionala 2190 de angajati din 3000 de locuri disponibile. Dintre participantii care au optat pentru calificarea in meseriile disponibile, un numar de 475 de participanti au demarat cursurile de calificare/recalificare.

Selectia angajatilor din sectorul sanitar si social, pentru participarea la programul de consiliere si orientare profesionala, se desfasoara pana pe data de 30 aprilie 2013, in limita locurilor disponibile.

 











Informații suplimentare:

STAVARUS Tiberiu

ENE Paul Stelian

EXPERTI PROMOVARE PROIECT





Telefon:021/313.87.75 sau 021/315.02.09

Fax: 021/315.80.65 sau 021/315.02.09

E-mail:office@federatiasanitas.ro;

centrulromandeinitiative@gmail.com

Site: www.federatiasanitas.ro ; www.ascri.ro ; www.fseromania.ro