Costuri transport funerar si repatriere decedati

Conform ultimelor statistici, tot mai multi romani pleaca in afara tarii in speranta unui trai mai bun.In aceste conditii si numarul persoanelor decedate, in afara  tarii, este in continua crestere. Foarte rar se intampla sa existe informatii clare cu privire la rata mortalitatii, dar mai ales cu privire  la procedura de repatriere, a persoanelor decedate in afara Romaniei.

Cine pleaca la munca intr-o alta tara,crezand ca va sfarsi acolo?  Nimeni.

Este o situatie nu doar neasteptata, dar de cele mai multe ori socanta. Si cu toate acestea, odata produs nefericitul eveniment, nu ai timp de stat prea mult pe ganduri, de calcule si de prea multa informare. Costurile nu sunt deloc mici,dar ceea ce nu se cunoaste, este faptul ca exista diferente semnificative in ceea ce priveste tariful, de la o firma la alta.

Transportul funerar ,nu este un lucru facut la voia intamplarii. Exista o serie de norme, in functie de tara in care a avut loc decesul, de procedura de repatriere a tarii respective, precum si de implicarea familiei, deoarece pe langa eliberarea tuturor documentelor necesare, intervine si problema costurilor, care nu sunt deloc mici.

Cu toate ca nu exista un plan de tarifare standard,procedeul de transport decedati international, difera in functie de distanta dintre tara in care s-a produs decesul si locul in care va avea loc repatrierea in Romania, iar firma de transport funerar va face tot posibilul sa va ofere un cost cat mai real si accesibil.

 Mai jos va vom prezenta costurile aproximative serviciilor necesare transportului international funerar:

– costul eliberarii documentelor necesare (pana in 200 euro,in functie de tara)

– imbracarea si imbalsamarea

– costul transportului, intre 1300 si 3500 euro (in functie de distanta).

Pretul final, pentru repatrierea in Romania, se calculeaza in functie de numarul de servicii solicitate, precum si de distanta parcursa.

Borealis Vest, cu sediul in Timisoara , va sta la dispozitie non-stop, la telefon 0040 722 574 864 , cu servicii de consultanta si intreaga gama de servicii necesara repatrierii persoanelor decedate.

BorealisVest
repatriere decedati transport international decedati transport funerar repatriere decedati europa transport funerar decedati