COS iti regandeste biroul

COS, consultant de top in amenajarea spatiilor de birouri, te ajuta sa iti redefinesti biroul si sa improspatezi spatiul de lucru, motivatia si productivitatea angajatilor. Compania iti ofera servicii complete de renovare a biroului, design si constructii, renovare, fit out si o selectie unica de mobilier pentru birou.



Spatiul in care lucram are o influenta puternica asupra noastra fie ca ne dam sau nu seama pe moment. Companiile care au investit in crearea unui spatiu de lucru care sa fie atat functional cat si extrem de placut au constatat in timp ca satisfactia si productivitatea angajatilor a crescut simtitor.



Corporate Office Solutions (COS) este specialistul in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de birouri care ia in considerare spatiul, bugetul, nevoile angajatilor sau obiectivele companiei pentru a crea spatii de lucru unice, adecvate cerintelor moderne de design.  Conceptele dezvoltate de COS urmaresc sa imbunatateasca comunicarea, productivitatea si motivatia in organizatii, combinand in mod armonios experienta tehnica si artistica.  Fie ca proiectul este pentru un business de mica dimensiune, un sediu central al unei corporatii sau un spatiu comunitar, COS te va ajuta sa salvezi timp, bani si te scuteste de disconfortul creat de coordonarea multiplelor activitati de de renovare. Echipa COS are grija de intregul proces, pana la cel mai mic detaliu: de la pereti, partitii de sticla, machete, tavane HVAC si pana la prize sau instalatii.



COS a fost prima companie din Romania care a livrat proiecte de amenajare a spatiilor de lucru la cheie, avand astazi capacitatea de a oferi servicii de evaluare, design si implementare la standarde inalte. Echipa COS este formata din oameni specializati, organizati in departamente de arhitectura si design, inginerie tehnica, management de santier si proiect si vanzari astfel incat orice proiect, oricat de complex, este executat in mod impecabil.



COS transforma spatiile de birou obisnuite in medii eficiente de lucru, contribuind semnificativ la imbunatatirea modului in care oamenii lucreaza, interactioneaza si coopereaza. De la evaluare la design, la implementare si nu numai, vei tine legatura cu o singura persoana dedicata pe intreg parcursul proiectului, pe drumul in care spatii de birou obisnuite sunt transformate in medii eficiente de lucru.



COS s-a lansat in 1997 ca singurul distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase, lider mondial in industria mobilierului pentru birouri. In peste 18 ani de activitate pe piata din Romania, COS a oferit celor peste 1300 de clienti cu care a colaborat servicii de design de spatii de birouri, lucrari de constructii si instalati, project management, servicii de relocare, mobilier si mocheta pentru spatiile de birouri.



 Powered by SEO monitor