Corsete Clessidra - pentru o talie de viespe

 

 

Clessidra stie cat de important este aspectul fizic pentru femei. Acestea isi doresc forme si curburi ale corpului cat mai frumoase. Insa de multe ori timpul nu iti permite sa faci exercitii acasa sau sa mergi la sala. Pentru a obtine talia mult visata poti apela la un truc, care practic face el toata treaba pentru tine, corsetul modelator. Cat timp stai la birou sau te ocupi de treburile casnice, purtarea unui corset iti subtiaza talia fara sa iti dai seama.

 

Cum te ajuta un corset modelator

 

Acesta are actiune de compresie in jurul taliei si de la prima purtare vei observa diferenta. Poate fi purtat pe sub haine cu usurinta, iar cele special create pentru a fi purtate pe sub rochii mulate, vor fi invizibile ochilor. Prin nivelul de compresie pentru care optezi, poti scadea vizibil centimetrii taliei tale. Datorita faptului ca au efect de termosudatie, corsetele Clessidra, purtate cel putin cateva ore pe zi, ajuta la procesul de detoxifiere.

 

Pe langa acest aspect, corsetul modelator iti corecteaza postura, iar durerile de spate vor fi diminuate. Nu mereu realizezi ca nu stai corespunzator, in special la birou, de aceea, corsetul iti va mentine coloana dreapta, presiunea asupra acesteia va scadea, iar tu nu vei mai avea aceleasi dureri la finalul zilei.

 

Antrenarea taliei cu un corset este o metoda pe care o folosesc si vedetele. Daca simti ca ai anumite nesigurante in privinta abdomenului tau si vrei sa porti o bluza mulata, corsetul iti va uniformiza aspectul corpului. Se regasesc pe site-ul clessidra.ro o gama variata de modele dintre care poti alege, de la variante cu compresie scazuta, cat si inalta. Poti opta pentru unul intr-o nuanta nude sau clasicul negru sau chiar si pentru unul intr-o nuanta colorata daca vrei sa-ti aduca un plus de energie in timpul antrenamentelor.

 

Acestea poti fi purtate oriunde si vin cu sisteme de prindere pe 3 randuri. De fiecare data cand scazi in centimetri, il poti incheia pe urmatorul rand. Exista si variante mai subtila, cum ar fi cele cu dantela, care iti poti conferi un plus de feminitate.

 

Intra in cadrul site-ului oficial www.clessidra.ro sa descoperi colectia de corsete calitative.

 

Contact: 0730612141 sau 0752094324

 

contact@slessidra.ro