Concepte inovatoare in amenajarea birourilor propuse de COS

Corporate Office Solutions, companie specializata in fit-out si amenajare a birourilor, aduce concepte cu totul inovatoare pe piata din Romania, transformand clasicul loc de lucru intr-un spatiu plin de inspiratie, usor adaptabil preferintelor angajatilor.  



Din ce in ce mai multi angajati incearca sa schimbe orele petrecute la birou cu ore de munca petrecute acasa din comoditate sau pur si simplu pentru ca atmosfera, conditiile si cadrul vizual din biroul companiei nu se adapteaza nevoilor lor. COS isi propune sa schimbe radical aceasta tendinta prin solutii inovatoare ce transforma locul de munca intr-un fel de „casa”, insa o casa flexibila, usor adaptabila preferintelor fiecarui grup sau angajat in parte.



Un birou cu o atmosfera relaxata nu inseamna un randament scazut, ci dimpotriva, angajati performanti, multi dintre clientii COS continuand proiectele de reamenajare a birourilor dintr-un sediu cu celelalte filiale din oras sau din tara, semn ca lucrurile functioneaza foarte bine, atat pentru angajat cat si pentru angajator.



COS propune culoare, lumina, spatiu, elemente combinate intr-o reamenajare moderna si un mobilier de calitate ce presupune, de exemplu, stand-up desk-uri, pentru cei ce doresc sa schimbe pozitia clasica din fata calculatorului cu o pozitie mult mai buna pentru corp sau canapele care sa transforme o intalnire formala intr-o intalnire cu multe idei inovatoare. Conceptul de “hotdesking” pentru echipa de vanzari unde membrii echipei ocupa oricare din locurile libere sau spatiile de cafeteria imbinate armonios cu cele de intalnire sunt idei pe care COS le propune pentru eficientizarea spatiului de lucru.



Ideile de design sunt sustinute de planurile tehnice ale echipei de fit-out ce ofera suportul necesar ca functionalitatile cladirii si ale zonei de lucru sa fie indeplinite indiferent de modul de asezare in spatiu al obiectelor de mobilier.



COS testeaza mereu noi solutii chiar in sediile sale din Bucuresti si din Cluj Napoca, venind astfel catre clienti cu idei ce si-au confirmat aplicabilitatea in mediul real de business.



Powered by SEO monitor