Clessidra motiveaza pentru a arata bine cu gama de corsete, centuri si lenjerie modelatoare

Magazinul online Clessidra.ro a devenit deja un reper al celor care cauta centura, corset sau lenjerie modelatoare. Importa produse din Columbia, din materiale de calitate, asadar a ajuns sa aiba colectii premium. Eficienta acestora este dovedita, iar doritorii si doritoarele pot face o astfel de achizitie mai usor si mai rapid prin intermediul e-shop-ului. 

Corsete si veste

Astfel de produse sunt destinate a fi purtate chiar zilnic, indiferent de rutina pe care o are fiecare, dar mai ales pe perioada antrenamentelor. Astfel, prin efortul depus, corsetele sau vestele purtate amplifica efectele sportului si ajuta la remodelare corporala. 

Corsetele sau vestele de acest gen pot avea diverse grade de compresie, in functie de gradul de suportabilitate al fiecaruia. Acestea se vor alege strict conform cu dimensiunile pe care le are purtatoarea. Se vor ajusta, putand asadar sa fie purtate si pe masura ce numarul de centimetri din talie scad. Inchidere usoara, practica, cu mos si baba, mentine confortul si stabilitatea acestora corsete sau veste, indiferent de miscarile ce se afectueaza. 

Lenjeria modelatoare

Spre deosebire de corsete, cand vine vorba de lenjerie modelatoare scopul este de a arata mai bine, indiferent de tinuta purtata. Astfel de produse sunt destinate a fi purtate pe sub haine, pentru a aplatiza si a ascunde anumite aspecte nedorite – celulita, zonele de grasime, disproportionalitatea formelor. Sunt preferate in mod special pentru a fi purtate in cazul tinutelor stramte, cambrate, mulate sau la rochii de seara, tinute elegante, speciale. 

In colectia de la https://www.clessidra.ro se regasesc corsete, body-uri, veste, rochii, full body shaper sau mini vesta. In aceeasi categorie sunt regasite si vestele termice sau cele care ajuta la corectarea posturii, cand exista tendinta de a sta aplecat si durerile de spate sunt frecvente. 

Clessidra recomanda ca astfel de lenjerie sa fie purtata conform indicatiilor producatorului. Nu sunt agreate masurile mai mici, din dorinta de a arata mai slaba. Pentru alegerea corespunzatoare, tabelul de marimi disponibil de asemenea in cadrul paginii este de avut in vedere. 

Clessidra completeaza gama de produse si cu tinute indraznete, chic si in voga, astfel incat publicul feminin este realmente motivat pentru ca fiecare aparitie sa fie una impecabila.