Clessidra - corsetele modelatoare de care s-au indragostit romancele

 

 

Corsetele modelatoare de la Clessidra nu mai sunt de mult o noutate. Tot mai multe romance au ajuns la talia mult visata, dupa ce s-au chinuit ani de zile la sala ca sa piarda centimetrii nedoriti. Probabil ca este informatie comuna ca grasimea din jurul taliei este extraordinar de incapatanata si uneori oricat de echilibrat ai manca, oricata apa ai bea, oricate exercitii ai face, tot nu vrea sa dispara. De aceea, Clessidra s-a adaptat trendului de waist training, pe care chiar si vedetele internationale il fac. A adus corsete de calitate superioara din Columbia, pentru ca si femeile din Romania sa poata slabi sanatos, dar mult mai rapid, prin antrenarea taliei.

 

Cum functioneaza corsetele modelatoare

 

Evident ca ne dorim sa aratam cat mai bine, insa uneori nu ne putem lupta cu materialul genetic sau cu anumite afectiuni ale corpului. Iar despre mamici ce sa mai vorbim, foarte multe dintre ele intra in depresie cand realizeaza dupa nastere ca nu mai arata la fel ca inainte. Corsetul modelator poate fi solutia ideala in orice caz. Se va creste treptat nivelul de compresie, existand 4 variante si anume usor, mediu, ridicat si ultra compresie. Corsetele dispun de sistem de prindere tip mos si baba pe 3 randuri.

 

Corsetul actioneaza prin doua moduri. Prin compresie, iar in fiecare zi vei observa diferente si peste putin timp poti strange corsetul pe urmatorul rand. Prin termosudatie, este accelerata detoxifierea organismului, ceea ce duce la pierdere in greutate.

 

De asemenea, vei observa imbunatatirea posturii inca de la prima utilizare a corsetului. Datorita tijelor flexibile din interior, acesta iti vor mentine coloana vertebrala dreapta, ceea ce inseamna ca durerile de spate vor fi diminuate. Corsetele de la Clessidra poti fi purtate zilnic, atunci cand faci treburi casnice, cand esti la birou sau cand mergi la sala. Combinate cu antrenamentele de la sala, rezultatele se vor vedea chiar intr-un timp mai scurt, fiindca transpiri mai mult. Combina corsetul cu o alimentatie sanatoasa, hidrateaza-te si observa cat de repede obtii talia visurilor tale!

 

Pentru a vizualiza modelele disponibile acceseaza www.clessidra.ro.

 

Contact:

 

0730612141

0752094324