Centru de Cafea - sursa ta de energie. Consumabile si aparate profesionale

Oricine stie sa aprecieze o ceasca de cafea aromata, preparata profesional. Gustul sau inconfundabil ii cucereste si pe cei care nu au un ritual in a servi aceasta bautura atat de iubita la nivel mondial. Fiecare detaliu, incepand de la aparat si pana la cafea, metoda de macinare a boabelor si lingurita cu care este amestecata aceasta - dau aroma finala a bauturii. Cand sursa de unde sunt achizitionate este una profesionista, de profil, fara indoiala si rezultatul din ceasca ca fi pe masura asteptarilor.

Centru de Cafea, incantarea consumatorilor de cafea

Pentru suceveni, acest nume este deja binecunoscut. Centru de Cafea inseamna cafea plus aparate de cafea profesionale, cafea plus service, cafea plus consumabile - practic toate resursele necesare pentru a utiliza si intretinere aparatul din dotare, beneficiind mereu de aceeasi savoare deosebita a cafelei. Desigur, oricine se poate bucura de produsele si consumabilele oferite de acest lider pe piata cafelei. Pe CafeaPlus.ro regasesc cei interesati intreg portofoliul de produse si servicii disponibile, alaturi de informatii de interes.

Cine da gustul inconfundabil al cafelei? Orice bun cunoscator stie ca atat aparatul, cat si cafeaua folosita isi aduc contributia in acest sens. Tipul de aparat folosit influenteaza mult rezultatul din ceasca. Desigur, acesta va fi ales in functie de mai multi factori. Poate fi pentru uz personal sau comun, in cadrul unui birou, loc unde va functiona mai frecvent.

Cand vine vorba de cafea, gusturile nu se discuta. Preferintele personale isi spun cuvantul aici. Pentru cei pasionati de aroma subtila de tutun resimtita cu fiecare sorbitura de cafea, Tigro Caffe este o alegere populara. Notele suave ce rezulta dupa macinarea boabelor incanta simturile si relaxeaza totodata. Fac astfel de alegeri cei care stiu sa aprecieze o cafea ce denota personalitate, eleganta. Desigur, varietatea optiunilor nu impune nici o limitare cand vine vorba de sortimente sau aroma preferata.

Cand servirea cafelei devine mai mult decat un simplu ritual, Centru de Cafea vine in intampinare cu  solutii pentru toti: aparate profesionale, sortimente de cafea, creamer, consumabile diverse, dar si o varietate de piese de schimb.

 

 

Contact:

comercial@cafeaplus.ro

tehnic@cafeaplus.ro

Aparate: 0754 417 342

Piese: 0744 298 362

centru de cafea cafeaplus.ro