Centru de Cafea - locul unde cafeaua este o experienta, nu doar o bautura

Printre cele mai populare bauturi ale lumii este cafeaua. Este ca un fel de limba universala, precum engleza, aducand oamenii mai aproape indiferent de diferentele ce ii separa. Majoritatea oamenilor nu pot functiona dimineata fara o ceasca buna cu acest elixir al energiei. Iar cafeaua aromata, cu un gust desavarsit, se obtine cu ajutorul aparatelor de cafea profesionale. Le gasiti la Centru de Cafea, alaturi de sortimente variate de ceaiuri si cafea de diferite blenduri.

 

Ce este acest centru mai exact

 

Un loc unde sunteti intampinati de personal cu experienta, un loc unde gasiti unele dintre cele mai bune aparate de facut cafea si chiar si service de reparatii, pentru anumite modele. Fie ca va doriti un aparat profesional pentru restaurant, pentru birou sau pentru casa, acestia dispun de o varietate de modele din care puteti alege. Avand sediul in Suceava, acestia ofera servicii de reparatii pentru aparate de cafea la standarde inalte, ocupandu-se atat de partea mecanica, inlocuind anumite piese, cat si de partea electrica ce poate fi mai complicata. Indiferent de problema, acestia vor gasi o solutie.

 

Echipa de la Centru de Cafea va ofera consultanta necesara pentru a alege aparatul de cafea ideal si vor regala chiar si macinatura boabelor, fiind un factor cheie in obtinerea unei cafele savuroase. Tot aici mai regasiti chiar si automate de cafea, noi sau second-hand, daca va doriti sa faceti bani extra fara efort. Pana la urma, cine nu se opreste sa bea un espresso, un latte sau macchiato de la un automat in timp ce asteapta undeva intr-o statie?

 

Pe pagina lor oficiala cafeaplus.ro veti putea rasfoi prin catalogul lor cu aparate profesionale si sortimentele de boabe ideale pentru ele. Totodata, regasiti si consumabile cum ar fi paharele de vending, palete, zahar, lapte/creamer si multe altele. Aici sunt disponibile chiar si piese de schimb pentru anumite branduri de aparate.

 

Pentru o cafea mereu excelenta, apelati la Centru de Cafea! Intrati pe cafeaplus.ro si experienta cestilor perfecte cu cafea poate incepe.

 

Contact:

 

Vanzari Aparate: 0754.417.342

Vanzari Piese: 0744.298.362