Cele mai spectaculoase machete se gasesc in oferta BestKids

Cand esti cu adevarat pasionat de motoare, masini si avioane, cu siguranta nu reusesti sa vezi tot ce iti doresti, la scara reala, in niciun show automobilistic sau aviatic si nici macar intr-un muzeu. BestKids iti ofera sansa sa iti creezi propriul muzeu la scara redusa, colectionand machete care reproduc real, pana la ultimul detaliu exterior, cele mai renumite modele ale marilor producatori auto sau modele de bombardiere ori avioane de lupta care au facut istorie in cele mai puternice infruntari armate.

Indiferent de varsta, este fascinant sa stai si sa privesti adevarate opere de arta ale aeronauticii, cu liniile lor frumos desenate care inspira forta, putere si sa iti imaginezi cate ore de zbor la limita si-au petrecut in aer sau cati inamici au doborat in misiuni imposibile. Povestile pe care le vedem in filme sau le citim in carti devin dintr-o data mai reale cand poti sa tii in mana macheta unui avion Hudson MK I/II Patrol Bomber al Royal Air Force sau a unui bombardier american B-17G supranumit Fortareata Zburatoare pentru dotarile impresionante ce il faceau aproape invincibil in lupta la inaltime.

BestKids ofera pasionatilor de aeronautica cele mai fascinante modele de avioane create de Revell la o scara de 1:72 sau la proportii bine alese de producator pentru a scoate in evidenta frumusetea modelelor reale. Revell este producatorul numarul 1 in Europa de machete ce reusesc sa redea cu o fidelitate extraordinara trasaturile fantastice ale unor avioane, vapoare sau masini devenite clasice prin formele lor extraordinare si performantele obtinute in epoca lor de glorie.

Revell are o istorie de aproape 60 de ani in care a inventat practic aceasta industrie, a productiei de machete din plastic, castigand un loc binemeritat in sufletul a generatii de copii prin transformarea in jucarii a unor bijuterii ale aeronauticii, industriei navale sau automobilismului. Si nu doar copiii, ci orice pasionat de orice varsta se poate bucura de colectii intregi de modele faimoase.

BestKids ofera un numar mare de machete de avioane de lupta, bombardiere, tancuri, submarine si chiar nave spatiale create de Revell. Cine a vazut macar o data Star Wars, isi va dori frumoasa macheta a magnificului USS Enterprise care ne-a purtat imaginatia in numeroase lumi ale universului.

Pentru cei pasionati de povestile cu pirati si descoperitori ai unor noi lumi, BestKids le aduce machete ale unor corabii extrem de bine realizate cu detalii redate prin sute de piese diferite.

Revell este sinonimul imaginatiei transformata in realitate, iar BestKids inseamna pasiune pentru jucarii si pentru timpul copilariei. Doritorii pot gasi in magazinul online BestKids o gama extrem de atractiva de machete de modele celebre de masini, avioane, camioane sau corabii.

Powered by SEO monitor