Ce sa faci si ce sa nu faci in videochat?

Multa lume se plange de aceasta industrie in Romania, dar pana la urma, a omorat munca pe cineva? Nu! La fel ca in oricare alt job, si videochat-ul are o multime de lucruri pe care trebuie sa le faci, si multe altele pe care nu trebuie sa le faci.

De aceea, beyou-studio.ro a pus la cale un ghid care sa te ajute atunci cand doresti sa pasesti in aceasta industrie. Un ghid care iti va fi de foarte mare ajutor. Urmeaza acesti pasi mici si in curand vei deveni un model de videochat faimos, care va castiga un venit pe masura asteptarilor.

Ce sa faci in videochat?

Alege ambianta potrivita -- este important sa creezi o atmosfera pe care clientul sa o considere erotica. Iata un exemplu bun pe care poti sa il urmezi: un dormitor slab iluminat, umplut cu lumanari - astfel, dai nastere unei atmosfere romantice, unui sentiment de intimitate.

Vorbeste cu clientul -- comunicarea cu clientii este o modalitate excelenta de a construi intimitate fara insa a trebui sa iti scoti hainele. Ideea de a vorbi putin, in mod ironic, este de a vorbi despre subiecte mari, omniprezente pe care toata lumea le poate aborda. Cu toate acestea, exista o arta frumoasa in alegerea subiectelor de discutat.

Fii pozitiva -- sa oferi spectacole cu tenta sexuala pe internet, unor straini... asta inseamna ca ai ceva stima de sine si incredere in tine. De aceea, este vital sa mentii o atitudine pozitiva. O modalitate de a face acest lucru este meditatia. Inainte de sesiunea de vizionare, imagineaza-ti cum ai dori sa decurga totul.

Ce sa nu faci in aceasta industrie?

Nu te lasa purtata de val -- Videochat-ul este o sursa relativ usoara de venit dar poate fi, de asemenea, ca un "drog." E posibil sa iti placa atat de tare incat sa poti sa ajungi sa te implici si in aspecte tehnice, de exemplu. Lasa totul sa decurga natural si implica-te.

Nu iti impartasi cu clientii informatii personale... cu exceptia cazului in care se ofera pretul corect. Adica, poti sa ceri un pret mult mai mare clientului, daca acesta doreste sa iti cunoasca prenumele adevarat de exemplu. Bineinteles, nu trebuie sa divulgi astfel de informatii, dar nu te costa nimic sa ridici si tu putin pretul.

Nu uita de calitatea sunetului -- majoritatea modelelor de videochat se focuseaza, in special, pe machiaj si pe hainele pe care le poarta, neglijand, in acelasi timp, sa ofere spectatorilor o experienta audio de calitate. Spuma acustica de perete este ieftina si poate reduce drastic sunetul soaptelor tale sexy.

Nu uita ca poti sa iti faci singura programul, pot sa dai log off oricand iti doresti, poti sa ignori un client care te deranjeaza si, cel mai important, poti sa fii propriul tau sef. De aceea, aceasta industrie e atat de cautata de atat de multe tinere.

beyou-studio.ro studio videochat