Cauti solutia optima de transport pentru un grup mai mare? Apeleaza la serviciile de inchirieri microbuze!

De cele mai multe ori, organizarea unui eveniment sau a unei vacante la care urmeaza sa participe multe persoane se poate transforma intr-o adevarata provocare pentru oricine. In afara de implicatiile financiare si responsabilitatea pe care ti-o asumi, cautarea unei solutii potrivite pentru transport iti poate da mari batai de cap. In astfel de momente, serviciile de inchirieri microbuze de la FocusRent vin in ajutorul tau, atunci cand doresti sa organizezi deplasarea eficienta a invitatilor la eveniment sau sa mergi cu cei apropiati in vacanta mult asteptata.

Cum poti lua o decizie importanta si eficientiza organizarea evenimentului, apeland la serviciile de inchirieri microbuze?

De cele mai multe ori, la o nunta sau alt eveniment unde stiu ca urmeaza sa petreaca, invitatii sunt dispusi sa renunte la masina proprietate personala, in favoarea unui microbuz care sa le asigure transportul alaturi de alti invitati. Deplasarea acestora cu un microbuz ii protejeaza de tentatia de a se urca la volan in stare de ebrietate sau foarte obositi.

Unde poti gasi servicii de calitate de inchirieri microbuze ?

FocusRent este o companie cu o experienta de peste 12 ani in piata de inchirieri microbuze si iti pune la dispozitie microbuzele Mercedes Vito si Volkswagen Transporter. Acestea reprezinta cea mai buna alegere cand ai de organizat deplasari ale grupurilor de invitati sau in scop turistic. Serviciile de inchirieri microbuze sunt disponibile 24/7 si poti apela la acestea oricand ai nevoie de transport rapid, confortabil si sigur.

Atat Mercedes Vito, cat si Volkswagen Transporter sunt microbuze dotate cu sisteme de siguranta de ultima generatie, precum: airbag-uri pentru sofer si pasagerul din fata, asistenta pentru mentinerea atentiei soferului, asistenta de stabilitate la curenti laterali, monitorizare a presiunii in pneuri, asistenta pentru pornirea in rampa si altele. Toate microbuzele sunt supuse unei inspectii tehnice inainte de a te urca la volan si sunt pregatite cu un plin de combustibil. De asemenea, taxele si asigurarile auto sunt platite la zi, nu ai o limita impusa de kilometri si poti beneficia de servicii premium optionale, cum ar fi sofer personal, scaun auto pentru copil, GPS sau transfer aeroport Henri Coanda Otopeni.

Daca alegi serviciile de inchirieri microbuze pentru modelul Volkswagen Transporter, trebuie sa stii ca te va costa doar 75 Euro/zi si vei beneficia de transportul celor dragi in siguranta si confortul necesar pentru a ajunge la destinatia dorita. Devenind client fidel al companiei de inchirieri microbuze FocusRent, vei beneficia de o reducere de 10%, in baza cardului de membru. Microbuzul Volkswagen Transporter are un interior cu finisaje deosebite si scaune confortabile, care transforma deplasarea intr-o placere, iar cotierele, tetierele si spatarele sunt reglabile, astfel incat nimic nu te va incomoda.

In plus, fata de toate avantajele de mai sus, daca esti din Bucuresti, vei beneficia de predare rapida si gratuita, iar, in situatia unei avarii, serviciile profesioniste de inchirieri microbuze iti asigura schimbul autovehiculului avariat cu unul functional, in cel mai scurt timp.

inchirieri microbuze