Cauti joburi in Timisoara? Pregateste-te pentru Angajatori de Top

Hipo.ro, portal dedicat pietei muncii din Romania, ii sfatuieste pe cei ce isi cauta joburi in Timisoara sau in localitatile din zona sa isi pregateasca CV-ul si sa isi treaca in agenda zilele de 14 si 15 martie pentru a participa la evenimentul Angajatori de Top Timisoara.

La eveniment sunt asteptate companii cu nume sonore in Romania precum Continental, Microsoft, Accenture, ProCredit Bank sau McDonald’s Romania sa iti etaleze ofertele de angajare pentru 2014, an ce se anunta unul dintre cei mai buni din ultima perioada din punctul de vedere al ofertei pe piata muncii.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara din Bulevardul Eroilor de la Tisa. 

Ca si in anii precedenti, se anunta oportunitati in toate domenile de activitate venite de la companii de top ce isi desfasoara activitatea in regiune. Vor fi disponibile locuri de munca in Consultanta si Management, in finante-contabilitate, customer service, asigurari, inginerie, IT&C. Evenimentul este destinat deopotriva celor ce doresc sa isi inceapa cariera in aceste domenii sau chiar sa opteze pentru pozitii de internship pentru a castiga experienta, dar si pentru cei care au deja experienta in domeniul lor de activitate si isi cauta un loc de munca pe masura pregatirii lor.

Participarea candidatilor se face extrem de simplu prin intermediul site-ului hipo.ro. Cei ce au cont trebuie doar sa aplice cu CV-ul incarcat in contul personal prin selectarea iconitei de descarcare CVBarCode. Cei ce au aflat de acest eveniment pentru prima data sunt invitati sa isi faca cont pe hipo.ro si sa participe, avand sansa sa intre in contact direct cu reprezentantii marilor companii. Evenimentul nu este doar un targ de joburi, ci si o ocazie de a participa la workshop-uri sustinute de companiile participante.

Asa cum au marturisit cei prezenti la editiile precedente, evenimentul Angajatori de Top este un moment important la care trebuie sa participi chiar daca esti multumit de jobul actual. Poti invata multe lucruri utile, te poti informa care este piata muncii, care sunt cele mai noi cerinte in diverse domenii si ce ofera companiile de top candidatilor potriviti.

Cu ocazia acestui eveniment, hipo.ro a creat pagina speciala “Anagajeaza-te in Timisoara” unde poti gasi informatii utile despre piata muncii in Timisoara si in judetul Timis, planurile marilor angajatori si care sunt domeniile in care ai cele mai multe sanse sa gasesti locul de munca visat.

Hipo.ro este un portal dezvoltat de Catalyst Solutions, companie de consultanta in domeniul resurselor umane, organizatoare a numeroase evenimente deja foarte cunoscute: Top Talents Romania, Career Innovation week, Consulting Days si Angajatori de Top.



Powered by SEO monitor