Cancerul la san este o problema din ce in ce mai populara una dintre cele care pot fi prevenite

Avantajele orientarii catre o clinica privata in locul uneia de stat sunt foarte usor de reperat. Incepand de la modul de abordare a clientului si nivelul de comunicare dintre cadrele medicale si pacienti si continuand cu rapiditatea si corectitudinea serviciilor oferite.
 



Printre specialitati, clinica Hilmi Medical Center ofera garantia serviciilor de imagistica de calitate – servicii de ecografie de trei tipuri: mamara, abdominala si transabdominala si morfo-fetală.





Fiind printre cele mai bune clinici medicale din Bucuresti, Hilmi Medical Center are ca prioritati sanatatea si bunastarea mentala a pacientilor clinicii. Preocuparea pentru fiecare individ in parte este dovedita atat zi de zi, prin atitudinea personalului, cat si cu fiecare ocazie a evenimentelor medicale. Intre acestea din urma va fi numita campania de constientizare a cancerului la san, actiune ce capata din ce in ce mai multa amploare,sprijinita de Lady Anion ca sponsor principal si de Mineralium Dead Sea ca sponsor secundar.




Intreaga luna octombrie va fi dedicata acestei cauze nobile: constientizarea cancerului mamar. Hilmi Medical Center invita doamnele si domnisoarele la clinica, unde vor putea beneficia de consult senologic (depistarea nodulilor mamari) gratuit, o reducere de 50% pentru ecografie mamara si, in cazul recomandarii medicului, o mamografie la centrul Total Radiology ce va fi realizata de asemenea cu un discount de 50%.  




In cadrul evenimentului Old Sport Party organizat de catre Pure Jatomi Fitness din Afi Palace Cotroceni, la data de 30 septembrie 2013, ora 18:00, Hilmi Medical Center va fi prezenta dezvaluind primele surprize ale campaniei.




Este o problema cat se poate de serioasa, avand in vedere ca aceasta afectiune a fost gasita la femei de toate varstele si duce la pierderi de vieti. De aceea, Hilmi Medical Center va organiza la jumatatea lunii un eveniment bazat pe discutii libere intre doctori, pacienti si alte persoane interesate. Unul dintre cei mai cunoscuti si respectati medici din Romania,conf. dr. Gheorghe Lica Ion sustine campania Hilmi Medical Center si va onora cu prezenta dumnealui oferind sfaturi si informatii pretioase cu privire la metode de preventie si tratare a cancerului la san. In fiecare saptamana va fi dedicata cate o seara pentru sedinte de consiliere de grup pentru toate pacientele interesate de acest subiect. Sedintele vor fi organizate de psihologul Hilmi Medical Center, Ema Dobre.




Pentru detalii despre serviciile oferite de Hilmi Medical Center, accesati site-ul clinicii sau pagina de Facebook.

Multumiri speciale sponsorilor si colaboratorilor nostri: Lady Anion, Mineralium Dead Sea, Revista Psychologies, Sapte Seri, Pure Jatomi Fitness, Pia Salon, Total Radiology, Jurnalul de Ilfov.



Despre Hilmi Medical Center




Hilmi Medical Center este o clinica medicala Bucuresti deschisa in anul 2012, fiind in continua expansiune si optimizare. Specialitatile sunt dintre cele mai variate, astfel incat clinica sa poata reuni cat mai multe si intr-un mod cat mai eficient serviciile oferite de clinicile si spitalele de stat.




Powered by SEO monitor