Campanie socială - Împreună de Crăciun!

ONG

Asociaţia „We Care for People” îl aduce pe Moş Crăciun la Institutul Oncologic Bucureşti – implică-te şi tu!

Crăciunul este sărbătoarea care ar trebui să pună zâmbetul pe buzele tuturor, mai ales prin sosirea lui Moş Crăciun încărcat de daruri.

Asociaţia „We Care for People”, împreună cu Moş Crăciun, a programat pe 22 Decembrie o vizită la Institutul Oncologic Bucureşti „Alexandru Trestioreanu”, cu scopul de a aduce, printr-un gest simbolic, o uşoară alinare suferinţei bolnavilor de cancer care se află internaţi în spital. Astfel, încărcaţi de daruri materiale (haine, jucării şi alimente), dar şi cu contribuţii financiare din partea celor care susţin cauza Asociaţiei „We Care for People”, vor fi vizitate toate secţiile în care perioada de spitalizare este mai îndelungată şi în care persoanele rămase internate sunt, în majoritatea cazurilor, din provincie, departe de familie, depărtare uneori la fel de apăsătoare ca şi boala de care suferă – cancerul.

Dacă doriţi să vă alăturaţi acţiunii noastre (cu obiecte sau financiar), vă încurajăm să ne contactaţi telefonic la 0722.801.198 – Anca Puscasu sau să donaţi orice sumă în contul RO85RZBR000019362100, RAIFFEISEN BANK, WE CARE FOR PEOPLE, iar noi vom transmite mai departe gestul dumneavoastră către cei pentru care contează orice ajutor pe care îl putem oferi.

Le mulţumim celor care au încredere în noi şi ne sprijină în acest demers: Alka Group, Heidi Chocolat S.A.

Nimeni nu trebuie să fie singur de Crăciun! Dacă sunteţi în asentimentul nostru – implicaţi-vă, sustineţi-ne şi contactaţi-ne!

Nouă ne pasă, pentru că „We Care for People!

ONG ASOCIATIE NONPROFIT CANCER WE CARE FOR PEOPLE DONEAZA CRACIUN Campanie sociala Institutul Oncologic Bucuresti