Cadouri de Ziua Indragostitilor



Cadouri de Ziua Indragostitilor



Cadouri perfecte pentru Ziua Indragostitilor!

Pentru ca stim ca deja ai intrat in febra cadourilor de Ziua Indragostitilor, dar timpul nu iti permite sa cutreieri magazinele in lung si-n lat, magazinul online Cadouriperfecte.ro vine cu o propunere de nerefuzat: cadouri cu totul originale sub forma de activitati dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile si pentru toate… buzunarele!

 

De la cadouri pline de dragoste (cina romantica, weekend romantic, masaje SPA in doi, plimbare cu trasura sau cursuri de dans), pana la cele pline de adrenalina (bungee jumping, zbor cu parapanta, tiroliana, alpinism, schi, tir cu arma sau cu arcul, rafting kiteboarding etc.) sau pline de… inspiratie (cursuri de instrumente muzicale, de pictura, de teatru, de fotografie, de machiaj, ateliere de creativitate s.a.m.d), gama este atat de larga incat in mod sigur vei gasi un dar perfect pentru jumatatea ta! Si dureaza doar cateva minute sa-i implinesti un vis!

Cadouri perfecte, achizitionate in cateva clipe…

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.cadouriperfecte.ro, sa alegi activitatea dorita si sa optezi pentru o varianta de livrare, iar cadoul va ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp posibil! Iar daca te razgandesti, nicio problema: poti schimba voucherul in maxim 30 de zile de la confirmarea comenzii, achitand doar diferenta, daca noul voucher are o valoare mai mare.

Acum poti uita de lipsa de inspiratie, de alergatura, de stresul si de timpul pierdut  inutil, incercand sa gasesti un cadou original pentru persoana iubita! Anul acesta va primi “biletul” pentru o experienta memorabilia sub forma unui voucher cu design special si legat frumos cu o panglica rosie!

Te asteptam cu drag in magazinul nostru de momente magice si experiente inedite!