Cabinet Lichidator, sprijin juridic pentru cei care vand o firma cu datorii

 

 

Cabinet Lichidator, prin serviciile sale juridice variate si complexe, este un sprijin si pentru cei care se afla in situatia de a prefera vanzarea firmei cu datorii. Cand intervine imposibilitatea de a mai achita datoriile cumulate si doriti sa scapati de griji, regasiti aici practician in insolventa, cu experienta, care sa va ajute in toti pasii impusi de aceasta procedura.

Solutii personalizate

Cabinet Lichidator are solutii eficiente pentru diferite domenii de activitate, pentru business-uri diferite si se pliaza perfect pe necesitati.

Cabinet Lichidator, cu pagina de prezentare https://cabinetlichidator.ro/, pune la dispozitia publicului larg nu doar solutii si servicii juriduce, ci si planuri personalizate. Va propune astfel planuri complexe pentru a prelua o firma ce are datorii. In acest sens exista 3 pachete distincte. Un astfel de pachet de servicii porneste de la un cost de € 4.000 + TVA.

                                        Preluare firma si demararea procedurii de insolventa/faliment

Cabinet Lichidator isi asuma raspunderea totala de preluare a responsabilitatilor civile si comerciale ale managementului firmei. Sunt excluse insa faptele de natura penala.

Preluare firma si demararea negocierii cu creditorii

Cabinet Lichidator isi  propune sa ajunga la masa negocierilor cu creditorii. In acest caz, scopul propus va fi acela de diminuare a debitului existent si de a obtine  o varianta de esalonare convenabila pentru ambele parti.

Preluare firma si asigurarea managementului

Cabinet Lichidator - administrator judiciar poate fi solutia unei alegeri bine facute. Un al treilea pachet de servicii pentru care puteti opta, daca aveti o firma cu datorii, este cel de colaborare cu Cabinet Lichidator in vederea asigurarii managementului pana cand firma se va redresa.

Aici procedura intervine dupa due-diligence de catre echipa. Pretul nu este unul standard, astfel incat o oferta personalizata va fi primita in functie de raportul final.

Despre toate aspectele legate de colaborarea cu practicianul in insolventa de la Cabinet Lichidator regasiti detalii in pagina oficiala sau luand contact direct cu echipa.

Contact:

+4 0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro

Luni-Vineri: 09:00-17:00